My Jewellery

Een sprankelende, feestelijke wereld

Het succesvolle merk My Jewellery heeft naast de webshop inmiddels 36 winkels in drie landen waar klanten in de rij staan voor de belevingswereld die oprichtster en CEO Sharon Hilgers de afgelopen jaren heeft neergezet: een sprankelende, feestelijke wereld met betaalbaar design! Wij verzorgen een op maat gemaakt muziekconcept die de merkidentiteit versterkt. De tv-schermen in de winkel en etalages worden aangestuurd door de Spotlight Media Player, via onze software XMS zorgt My Jewellery dat de juiste content op de juiste schermen getoond wordt.

In de afgelopen jaren heeft My Jewellery een opmerkelijke transformatie ondergaan. Wat ooit begon als een webshop, is uitgegroeid tot een volledig lifestyle-merk dat klanten in de rij laat staan voor de unieke belevingswereld die het creëert. Bij deze transformatie heeft Xenox My Jewellery ondersteund door een op maat gemaakt muziekkanaal te creëren. Het muziekkanaal is geïnspireerd op de Lounge Ibiza stijl, en we wisselen deze tracks af met vergelijkbare nummers, voornamelijk uit het lo-fi house genre. Ons doel is om minder commerciële tracks te selecteren en te kiezen voor een meer ‘sophisticated’ geluid dat past bij de sfeer van My Jewellery.

Ons doel is om minder commerciële tracks te selecteren en te kiezen voor een meer sophisticated geluid dat past bij de sfeer van My Jewellery

Met 36 winkels verspreid over drie landen heeft My Jewellery een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het merk heeft zichzelf weten te onderscheiden door een sprankelende en feestelijke sfeer te creëren, gecombineerd met betaalbaar design. Het draait niet alleen om de producten die worden aangeboden, maar ook om de algehele winkelervaring die klanten trekt en hen onderdompelt in de wereld van My Jewellery.

Een cruciaal element in het creëren van deze belevingswereld is het gebruik van muziek. Hier komt Xenox in beeld. Wij hebben in samenwerking met de marketingafdeling van My Jewellery een op maat gemaakt muziekconcept ontwikkeld die perfect aansluit bij de merkidentiteit. Door het gebruik van de Spotlight Media Player en bijbehorende software kan My Jewellery de juiste content op de tv-schermen in de winkel en etalages tonen. Dit stelt het merk zelf in staat om een consistente en passende visuals te tonen aan de klanten, waarbij zowel visuele als auditieve prikkels worden gebruikt om de gewenste sfeer te creëren.

De rol van muziek

De zorgvuldig geselecteerde muziek draagt bij aan de identiteit van het merk en versterkt de emoties en gevoelens die klanten ervaren tijdens het winkelen. Het stelt My Jewellery in staat om een onderscheidende ervaring te bieden, waardoor klanten steeds terugkeren en enthousiast zijn om de winkels te bezoeken.

De evolutie van My Jewellery van een webshop naar een volledig lifestyle-merk is een inspirerend voorbeeld. Het laat zien hoe een sterke merkidentiteit en de juiste partnerschappen kunnen bijdragen aan het creëren van een unieke belevingswereld. Het succes van My Jewellery is niet alleen te danken aan de kwaliteit van de producten, maar ook aan de aandacht voor detail en het vermogen om een omgeving te creëren die klanten aanspreekt op zowel emotioneel als esthetisch niveau.

De evolutie van My Jewellery naar een volledig lifestyle-merk illustreert de kracht van een sterke merkidentiteit en strategische samenwerkingen, die samen een unieke belevingswereld creëren

Bron: My Jewellery