Discover. Systems.
/ Mediasysteem / Spotlight Media Player

Spotlight Media Player

Het Spotlight Media Platform is het totaalconcept voor alle instore communicatie en presentatie via displays of TV schermen. Geschikt voor iedere locatie waar mensen winkelen, wachten of vermaakt willen worden.

Met Spotlight heeft u volledige controle over de schermen in uw onderneming. Geen statische posters, borden of POS materiaal, maar de dynamiek en variatiemogelijkheden van (af)wisselende beelden. U regisseert bewegend beeld, dynamische posters, foto’s, aanbiedingen of aankondigingen direct op alle beeldschermen.

Plug & Play
HDMI
XMS online beheer
Content planning

Boost je klantbeleving

Verrijk je winkel of horecazaak en zet naast muziek ook in op schermbeleving. Ontdek hoe je met Digital Signage je merkidentiteit versterkt en zorgt voor een prettige klantbeleving.

Online management met XMS

Met het online platform XMS verzamel, creëer en beheer je eigen beeldmateriaal. Vanaf iedere computer met internet kan ingelogd worden op het Xenox platform. Je upload eenvoudig content, zoals video’s en reclamebeelden, die je vervolgens eenvoudig in één of meerdere playlisten kunt zetten.

Planning

Om video’s of afbeeldingen op een bepaalde volgorde af te spelen kun je een planning maken via XMS. Met de planningsmodule heb je volledige controle over het beeld in je zaak. Sleep de playlists naar de kalender om zo je video’s en reclameboodschappen op het juiste moment te vertonen. Je kunt de planning wekelijks herhalen of een planning maken voor een specifieke datum.

Voordelen Spotlight

  • Upload eigen video’s, visuals en advertenties
  • Regisseer zelf wanneer iets wordt uitgezonden
  • Geschikt voor portrait- en reverse portrait-schermen
  • Eenvoudig te installeren op elk scherm
  • Betrouwbare en compacte mediaplayer
  • Full-HD beeldkwaliteit
  • Weergave van webcontent in fullscreen

Plug & Play
HDMI
XMS online beheer
Content planning

Van webshop naar volledig lifestyle-merk

Het succesvolle merk My Jewellery heeft naast de webshop inmiddels 26 winkels in drie landen waar klanten in de rij staan voor de belevingswereld die oprichtster en CEO Sharon Hilgers de afgelopen jaren heeft neergezet: een sprankelende, feestelijke wereld met betaalbaar design! Wij verzorgen een op maat gemaakt muziekconcept die de merkidentiteit versterkt. De tv-schermen in de winkel en etalages worden aangestuurd door de Spotlight Media Player, via onze software zorgt My Jewellery dat de juiste content op de juiste schermen getoond wordt.

Zien is geloven! Spotlight wordt met vertrouwen gebruikt door