Discover. Systems.
/ Muzieksysteem / Music Station

Music Station

Music Station is een compacte en intelligente muziekplayer die je kunt bedienen met smartphone of tablet. De player is eenvoudig te installeren en kan direct worden aangesloten op de (bestaande) geluidsinstallatie.

Via de Xenox app Remote Control heb je op ieder moment toegang tot onze uitgebreide muziekcollectie. Ook de Xenox Music Channels zijn altijd binnen handbereik.

Remote Control app

Muziek aanpassen op ieder moment

Voor het gebruik van Music Station heb je geen touchscreen of computer nodig. Je bedient de player met de Xenox app Remote die je installeert op je smartphone of tablet. Zo heb je op ieder gewenst moment toegang tot de uitgebreide muziekcollectie van Xenox.

Altijd muziek, ook wanneer internet wegvalt

Door favoriete tracks ‘lokaal’ op te slaan op je Music Station kun je altijd muziek afspelen, ook wanneer internet tijdelijk wegvalt. Nooit een onaangename stilte in je onderneming.

De juiste muziek op het juiste moment

Of je nu zelf graag afspeellijsten samenstelt of dit aan Xenox overlaat, met de app Remote is gemakkelijk om de juiste achtergrondmuziek voor je onderneming te vinden. Elke met zorg samengestelde afspeellijst is ontworpen voor een bepaald type bedrijf, situatie of muziekgenre en bevat een ideale balans tussen hits en minder bekende nummers.

Eenvoudig aansluiten

Music Station is eenvoudig aan te sluiten op de bestaande geluidsinstallatie. Het is een stabiele player voor 24/7 gebruik. Wanneer je technische ondersteuning nodig hebt is onze helpdesk iedere dag bereikbaar. In de meeste gevallen is de vraag direct op te lossen, omdat Xenox op afstand kan inloggen op ieder systeem.

Met vertrouwen gebruikt door

Voordelen Music Station

Overal controle over de muziek

Je bedient de Music Station met de Xenox app Remote die je installeert op smartphone of tablet.

Optimale geluidskwaliteit

Music Station is voorzien van een hoogwaardige geluidskaart, waardoor je een optimale geluidskwaliteit ervaart.

Altijd muziek

Door favoriete tracks op te slaan op de Music Station kun je altijd muziek afspelen, ook wanneer internet wegvalt.

Eerlijke muziek

Met de Music Station heeft u volledig gelicenseerde muziek voor zakelijk gebruik. Zo kun je met een gerust gevoel muziek afspelen in je onderneming.

Handige online omgeving

Voor de complete regie over je muziek kun je naast de app Remote ook XMS gebruiken. Met deze webtool heb je toegang tot de gehele muziekcollectie.

7 dagen per week support

Iedere dag is de Xenox Helpdesk bereikbaar voor technische ondersteuning. In de meeste gevallen is de vraag direct op te lossen!