Discover. Systems.
/ Muzieksysteem / Music Station Pro

Music Station Pro

De Music Station Pro is een interactief systeem die je kunt bedienen met een smartphone of tablet. Daarnaast is het ook mogelijk om het systeem aan te sluiten op een touchscreen, computer of kassasysteem. Veel opties die zorgen voor extra gebruiksgemak.

De Music Station Pro is aangesloten op internet waardoor je 24/7 toegang hebt tot de Xenox muziekdatabase. Je kunt via ieder device eigen boxen en playlists samenstellen. Je hebt volledige flexibiliteit en controle met de slimme en gebruiksvriendelijke Xenox software.

Remote Control app
Xenox Music Channels
XMS / online beheer
Afspeellijsten maken

Eigenschappen

• Gebruiksvriendelijke interface
• Direct alle Xenox Music Channels beschikbaar
• Eenvoudig aansluiten op bestaande geluidsinstallatie
• Favoriete tracks kunnen opgeslagen worden zodat deze ook zonder internet afgespeeld kunnen worden
• Bediening met een smartphone, tablet, touchscreen, computer of een kassasysteem
• Stabiele player voor 24/7 gebruik

Muziek selecteren

Via het menu van de Music Station Pro kun je snel zoeken naar tracks, genres of channels. Ook My Boxes, die je zelf kunt samenstellen via het online platform XMS zijn hier terug te vinden. Via de button Xenox Boxes kun je zoeken naar Boxes die door onze muziekredactie zijn samengesteld op genre of thema.

My Boxes

Door in het zoekvenster een gewenst genre of thema in te typen verschijnen alle Xenox Boxes die overeenkomen met het zoekwoord. Wanneer u bijvoorbeeld zoekt naar Dance uit de 90’s, vult u in de zoekbalk ‘Dance 90’ of ’Populair 90’ in. De Music Station Pro laat u nu alle Boxes zien die met deze zoektermen overeenkomen. Stel je organiseert een 90’s avond dan heeft u dit met behulp van de Xenox Boxes zo geregeld!

Koppeling kassasysteem

Bij de meeste kassasystemen die in de horecabranche worden gebruikt is het mogelijk om via een eenvoudige koppeling de Music Station Pro te bedienen. Dit kan volledig op de achtergrond, zodat dit tijdens het gebruik van het kassasysteem op geen enkele wijze de betalingshandelingen in de weg zit.

Op de foto een unTill kassasysteem. Een partner waar wij regelmatig mee samenwerken.

In goed gezelschap