Discover. Smart Tools.
/ Smart Tool / Soundboard

Soundboard

Via het Xenox Soundboard kun je reclameboodschappen, aanbiedingen of andere mededelingen direct ten gehore brengen in de winkel. Zo combineer je instore messaging met muziek.

Het doel van instore messaging is om het gedrag van consumenten die zich op de winkelvloer bevinden positief te beïnvloeden. Het Soundboard is te gebruiken in combinatie met de X-Radio Pro. Dit is het streaming muzieksysteem van Xenox waarmee je een unieke instore muziekervaring creëert.

X-Radio Pro
Soundboard

How it works

Met het Xenox Soundboard kun je met één druk op de knop aanbiedingen of reclameboodschappen afspelen in je winkel. Je kunt meerdere boards aanmaken en indelen op afdeling of soort. Als dit is ingedeeld navigeer gemakkelijk tussen je jingles, commercials of instore mededelingen. Het Soundboard is te bedienen via een tablet of een PC. Het soundboard is automatisch gekoppeld aan een X-Radio Pro en reageert direct wanneer er een jingle of mededeling wordt ingestart. Ook kun je via het soundboard een ander muziekkanaal selecteren.

De kracht
van in-store berichten

• Verwelkom klanten
• Introduceer nieuwe producten of diensten
• Promoot evenementen
• Informeer met tips en aanbiedingen
• Attendeer klanten op je social media kanalen

Maak contact
met je klanten

Combineer in-store berichten met de juiste muziek om te communiceren met klanten op de winkelvloer. Xenox creëert samen met een merk of organisatie het perfecte merkkanaal. Zowel achtergrondmuziek als instore berichten dragen bij aan een prettige winkelervaring, met als resultaat een hogere omzet en klantenbinding.

Geavanceerde planning

Naast het directe en interactieve gebruik is het ook mogelijk om content in te plannen voor de langere termijn. Dit gaat via de planningsmodule in XMS. Met die module heeft u volledige controle over de muziek. Sleep content naar de kalender om in de ochtend, avond of bijvoorbeeld tijdens feestdagen tot op de minuut de juiste muzikale sfeer te creëren.

Xenox werkt samen met