Discover. Systems.
/ Muziek & Media systeem / Music & Media Manager

Music / Media Manager

De Music & Media Manager is dé alles-in-één oplossing voor muziek, beeld en entertainment. Met dit systeem combineer je op een eenvoudige manier muziektracks, video's, visuals en commercials in één audiovisuele playlist.

De gebruiksvriendelijke interface is speciaal ontworpen voor touchscreenbediening. Muziek zet de toon en is leading. Video zorgt voor extra dynamiek en beleving, al dan niet met geluid. Je hebt volledige flexibiliteit en controle met de gebruiksvriendelijke Xenox software.

Touch bediening
DJ Mode
Remote Control app
Selector / jukebox app
XMS / online beheer
Audio / tulpaansluiting

Videoclips

In de Xenox beeldcatalogus vind je de nieuwste videoclips, maar ook klassiekers en dé meest legendarische muziekvideo’s ever. In alle denkbare genres en thema’s zijn er 10.000-en videoclips ingedeeld, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Ook kun je net als bij een muziektrack zoeken op titel of artiest. Via het touchscreen op de Music & Media Manager of via onze online tool XMS maak je playlists voor het vertonen van beeld in je onderneming.

Plannen muziek & beeld

Verzamel je favoriete tracks, video’s of afbeeldingen in My Boxes of Playlists. Met Boxes kun je content snel en overzichtelijk indelen op genre of thema. Met de planningsmodule kun je een contentplanning maken voor alle momenten van een dag. Sleep Channels of Boxes naar de kalender om in de ochtend, avond of bijvoorbeeld tijdens de feestdagen tot op de minuut de juiste muzikale sfeer te creëren.

Eigen content

Via XMS, het online platform van Xenox, kun je eigen beeldmateriaal zoals foto’s, video’s en advertenties uploaden. Zodra de bestanden online staan staan speel je ze af via het videosysteem op de tv-schermen in jouw bedrijf. Door een persoonlijke playlist samen te stellen kun je bezoekers voorzien van informatie en entertainment.

In goed gezelschap

Voordelen Music / Media Manager

Muziek- en Beeldcollectie

In onze enorme database vind je alles wat je nodig hebt. Dé hits van het moment, videoclips, visuals en karaokeclips. Muziek en beeld waar je klanten en personeel dol op zullen zijn.

Extra Features

De Music & Media Manager is uit te breiden met Multiroom, DJ-mode, Selector, Remote Control en XMS. Opties die zorgen voor extra gebruiksgemak en interactie met je gasten.

Online beheer

Geniet van totale controle over je muziek en beeld en maak afspeellijsten en boxen via de Music & Media Manager of via het Xenox Management System.

Helpdesk & Support

Xenox Support is 7 dagen per week bereikbaar. Bij eventuele storingen kunnen onze medewerkers op afstand inloggen en de verbinding controleren, configureren of updates uitvoeren.

Ontwikkeling en productie

Al onze muziek- en mediasystemen worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geprogrammeerd. Dit heeft als voordeel dat wij niet afhankelijk zijn van andere partijen.

Garantie

Op alle Xenox muziek- en mediasystemen zit een garantie op de hard- en software gedurende de looptijd van het contract.