Discover. Smart Tools.
/ Smart Tool / Selector

Selector: dé jukebox-app

Met Selector deel je muziek met je gasten. Via de app kunnen bezoekers, rechtstreeks vanaf hun smartphone, op een leuke en snelle manier muziek aanvragen.

SELECTOR is dé horeca jukebox app waarmee jouw gasten hun favoriete tracks of Guilty Pleasures kunnen aanvragen. Zodra er een muziektrack is aangevraagd komt deze automatisch in de actuele playlist en wordt deze afgespeeld via het Xenox muzieksysteem. Selector is een functionaliteit die je kunt toevoegen aan je abonnement voor extra interactie met je gasten.

Music Station
Music Station Pro
Music Manager
Music / Media Manager

Everybody
can be the DJ!

Selector toont de vertrouwde Xenox interface met overzichten van nummers, artiesten, Playlists en My Boxen. Als een gast op een track heeft gestemd komt deze automatisch in de actuele playlist en wordt deze afgespeeld via het Xenox muzieksysteem.

Jouw zaak.
Jouw sfeer!

Pas de Jukebox-settings aan zodat de muziek altijd past bij je horecagelegenheid. Via het Xenox muzieksysteem kun je bepalen welke Playlists en Boxen je wilt delen met je gasten. Ook kun je Selector activeren wanneer je dat wilt.

Vote

Gasten kunnen de Selector app gebruiken om op elk nummer te voten in de afspeellijst. Hoe meer stemmen een nummer krijgt, hoe eerder het afgespeeld wordt! Selector is gratis te downloaden en beschikbaar voor iPhone en Android.

When they play, they stay

How It Works

1. Download

Xenox Selector is GRATIS beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Download de app en installeer deze op je iPhone of Android.

2. Locatie

Zodra je Selector start krijg je een overzicht van deelnemende locaties met bovenaan de locatie waar je op dat moment bent. Inloggen kan via email, social media of anoniem.

3. Creëer een account

Voer eenvoudig uw e-mailadres in, kies uw gebruikersnaam en stel een wachtwoord in. Maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen of je informatie gebruiken voor andere doeleinden.

4. Search

Via de zoekfunctie kun je zoeken op titel of artiest. De actuele playlist staat in het menu NU SPELEND. De door Xenox samengestelde playlisten staan in het menu onder AFSPEELLIJSTEN.

5. Play that Music

Zodra je op een track hebt gestemd komt deze in de actuele playlist en wordt deze afgespeeld. Hoe meer stemmen een nummer krijgt, hoe eerder deze afgespeeld wordt.

6. Enjoy

Onder FAVORIETEN komen alle tracks te staan die je hebt aangevraagd via Selector.