Discover cases.

Wall of Fame.

Wall of Fame. Wall of Fame.

Een kleine onderneming of een grote keten, elke samenwerking maakt ons trots. Al ruim 35 jaar gedreven om de juiste muziek en visuals op het juiste moment aan te bieden. Dit doen wij voor duizenden klanten en tientallen nationale en internationale organisaties en retailformules.

Pull&Bear

An ever young community

Pull&Bear evolueert samen met haar klanten en volgt nieuwe technologieën, sociale bewegingen, en de laatste artistieke of muzikale trends op de voet. Dit alles komt tot uiting in de ontwerpen, maar ook in het interieur en de muziek die je in de winkels hoort. Als Xenox, zijn wij trots om de muzikale sfeer in de winkels van Pull&Bear te verzorgen. We blijven nauwlettend de doelgroep, ontwikkelingen en strategische veranderingen van Pull&Bear volgen. Verjonging en vernieuwing zijn hierbij onze sleutelwoorden.

Basic Fit

Met de op maat gemaakte muziekkanalen Basic-Fit Morning en Basic-Fit Daytime | Primetime zorgen we ervoor dat elke Basic-Fit-locatie hetzelfde herkenbare geluid heeft. En nog belangrijker: de muziek is volledig afgestemd op de doelgroep en het moment van de dag.

Restaurant Company Europe

Restaurant Company Europe is het overkoepelende moederbedrijf van horecaconcepten zoals Loetje, Happy Italy, Stan, Beers & Barrels en Popo The Mexican. Met meer dan 75 locaties is RCE de grootste horecagroep van Nederland. Voor elk horecaconcept hebben wij een uniek muziekaanbod ontwikkeld.

Rituals

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Met meer dan 800 winkels verspreid over 33 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika, blijft Rituals wereldwijd groeien. Als leverancier van achtergrondmuziek dragen wij bij aan deze expansie met ons muzieksysteem, X-Radio, en op maat gemaakte playlists die naadloos aansluiten op de unieke merkbeleving van Rituals.

Yip Group Amsterdam

Ontdek de Yip Group: waar gastbeleving voorop staat. Wij hebben een langdurige samenwerking met dit gepassioneerde bedrijf, waarbij we de diverse A-locaties voorzien van onze muzieksystemen om gasten een prettige ervaring te bieden.

vanHaren

vanHaren is al ruim 90 jaar een toonaangevende naam in de schoenenbranche in Nederland. Met 145 filialen is er altijd één in de buurt, waardoor VanHaren niet alleen een van de grootste, maar ook een van de meest succesvolle schoenretailers in Nederland is. De expansie gaat verder in België, waar VanHaren inmiddels al 56 winkels heeft geopend.

Riu Hotels & Resorts

RIU is een Spaanse hotelketen met vestigingen over de hele wereld. De naam is afgeleid van de familienaam Riu. In 1953 opende het eerste Riu-hotel op Mallorca, waar wij ook een kantoor hebben en waar onze muzikale samenwerking begon!

Meyer Horeca Groep

Alle bedrijven binnen de Meyer Horeca Groep hebben hun eigen identiteit. Toch zijn al deze bedrijven herkenbaar aan hun uitstraling, gastgerichtheid, veiligheid en continuïteit. Maar ook aan de kwaliteit van de medewerkers, die beschikken over de juiste vakkennis en passie om iedere gast een plezierige beleving te bieden. Dit versterken wij met de perfecte mix van muziek en beeld op de verschillende locaties.

Vermaat

VERMAAT creëert op maat gemaakte horecaconcepten voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, universiteiten, hogescholen, luchthavens en evenementen. Daarnaast ontwikkelt VERMAAT eigen merken voor de horeca- en retailmarkt. Met trots vervullen wij al jaren de rol van muzikale partner voor diverse horecaconcepten en locaties 🎶

The Sting

Voor de winkels van The Sting is muziek een essentieel onderdeel van de merkbeleving. Xenox creëert sinds 1987 op maat gemaakte muziekkanalen voor deze succesvolle formule.

Van der Valk

Met bijna honderd hotels, waar vrijwel elk hotel wordt gerund door een familielid, is Van der Valk een uniek familiebedrijf. Deze overeenkomst, doordat Xenox ook een echt familiebedrijf is, maakt onze samenwerking extra bijzonder. In het begin van 2022 hebben wij met trots onze Music Manager geïntroduceerd in verschillende hotels door heel Nederland.

My Jewellery

Het succesvolle merk My Jewellery heeft naast de webshop inmiddels 26 winkels in drie landen waar klanten in de rij staan voor de belevingswereld die oprichtster en CEO Sharon Hilgers de afgelopen jaren heeft neergezet.

The Sound of ING

Relaxed, met invloeden van Jazz, Funk en Soul | Eigentijds | Verrassend | Modern Lifestyle

In de ING-kantoren worden klanten gastvrij ontvangen en is het belangrijk dat ze zich thuis voelen. In plaats van traditionele balies zijn er gezellige huiskamertjes, lange houten tafels en zitjes die zorgen voor een aangename sfeer. Bij de selectie van de muziek houden wij er rekening mee dat de achtergrondmuziek het gevoel van 'thuis' versterkt. Daarnaast staan vernieuwing, deskundigheid en gastvrijheid centraal.

Wat onze klanten zeggen

Music is a key part of the experience in our hotels. Sometimes it is a subtle partner,
a discreet mood setter, and sometimes an energetic and vibrant protagonist.
Xenox has become our perfect partner in always finding the right tone.
Thank you very much!

Sandra Muller
Director Riu Entertainment

Bison Bowling en Olround werken al bijna een jaar met Xenox. Het systeem is flexibel en
eenvoudig te bedienen, waardoor onze medewerkers en dj's altijd de juiste sfeer kunnen
creëren. We hebben Xenox gekozen na een zorgvuldige selectie van verschillende aanbieders.
De service die Xenox heeft geboden tijdens de overstap bevestigde onze juiste keuze!

Bart Immer
Bedrijfsleider Bison Bowling Haarlem

We zijn overtuigd van het belang van de juiste muziek en een
uitnodigend interieur. Daarom is ons partnerschap met Xenox
zo waardevol.

Myrthe van Schaik – Schmeets
Manager bij Club Culinair – Heinde Franchise

De Yip Group werkt al decennialang naar volle tevredenheid met Xenox, de korte
lijnen en snelle oplossingsgerichte aanpak waarborgen onze lange samenwerking.

Won Yip
Founder & Owner Yip Group

De kwaliteit van de muziek en playlisten van Xenox zijn uitstekend
en makkelijk in gebruik. Xenox biedt meer dan alleen de muzieksystemen
maar staat voor muziekontzorging!

Mark Vonk
General Manager groothandel - Van der Valk Voorschoten

Xenox werkt ook voor: