Van Haren

Hey, I Put Some New Shoes On ~ Paolo Nutini

Door te kiezen voor de juiste schoenen maak je elke outfit helemaal af. Schoenen geven je net dat beetje extra uitstraling mee. Of je nu op zoek bent naar trendy, elegante, sportieve of casual schoenen: bij vanHaren Schoenen kun je altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment voor dames, heren, meisjes en jongens.

Versterkte winkelambiance met aangepaste muzikale beleving

Zoals schoenen de finishing touch zijn voor iedere outfit, zo is een Branded Music Channel van Xenox de kers op de taart als het gaat om de sfeerbeleving in de winkel. Sinds 2021 verzorgt Xenox op maat gemaakte muziekprogrammering voor vanHaren, wat bijdraagt aan een feel-good-gevoel tijdens een bezoek aan de winkel. Inmiddels zijn er X-Radio’s (Instore Music System) geïnstalleerd in 145 vanHaren winkels in Nederland en 56 winkels in België.

Het belang van een aangename sfeer tijdens het winkelen kan niet worden overschat. Het juiste achtergrondmuziekprogramma zorgt ervoor dat klanten zich comfortabel voelen en langer in de winkel willen blijven. De samenwerking tussen vanHaren en Xenox heeft geleid tot een naadloze integratie van muziek in de winkelervaring, waardoor elke klant een aangename en ontspannen sfeer kan ervaren tijdens het winkelen voor de perfecte schoenen.

Klantgerichte muziekprogrammering

Door te luisteren naar de voorkeuren van de klanten en de kenmerken van de verschillende vanHaren winkels, heeft Xenox ervoor gezorgd dat de muziekprogrammering perfect aansluit bij de doelgroep en het imago van het merk. Of je nu op zoek bent naar een trendy paar schoenen voor een avondje uit of comfortabele sneakers voor een dagje shoppen, bij vanHaren Schoenen kun je niet alleen de perfecte schoenen vinden, maar ook genieten van een aangename en stimulerende winkelervaring dankzij de perfect gekozen achtergrondmuziek.

FACTS & FIGURES

• Xenox Music sinds: 2021
• Creëren Branded Music Channels
vanHaren DayTime // vanHaren PrimeTime
• Leveren X-Radio’s
• Implementatie // Project Management / Logistiek
• Helpdesk voor alle vanHaren Stores // Nederland & België