About us.

Over Xenox

Welkom bij Xenox Music & Media! Onze reis begon met een diepgewortelde passie voor muziek. In 1986 legde Arjen de Gram de fundamenten voor wat nu een toonaangevend bedrijf is op het gebied van achtergrondmuziek. Arjens liefde voor muziek, gecombineerd met zijn ervaring als DJ, transformeerde een platenzaak in Geldermalsen tot een vooraanstaand bedrijf in de zakelijke markt voor muziek. Xenox is sinds de oprichting voornamelijk actief in de horeca, retail en de fitnessbranche.

We want your brand to sound good, look good and be memorable every time its meets a customer.

Met de perfecte mix van muziek en beeld willen we bijdragen aan het succes van onze klanten. Het draait allemaal om het creëren van de juiste muzikale vibe!

Bij het samenstellen van playlists voor merken vertrouwen we op de menselijke touch in plaats van op algoritmes.

Als muziekliefhebbers besteden we uren aan het ontdekken van nieuwe nummers, maar koesteren zeker ook klassiekers. Wij geloven dat muziekselectie op basis van gevoel beter is dan beslissingen die door data worden genomen, vooral bij het selecteren van muziek voor merken.

Muzikale tijdreis

Wij evolueren voortdurend mee met de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld. Van de charme van langspeelplaten en mixtapes op cassettebandjes tot de digitale revolutie van cd’s en MiniDiscs. Vervolgens betraden we met de MP3 het tijdperk van het internet, waar we uiteindelijk het streamen van muziek omarmden. Onze voortdurende focus op de nieuwste technologieën heeft van ons niet alleen getuige van muzikale veranderingen gemaakt, maar ook de drijvende kracht erachter.

Alles voor de juiste muzikale sfeer!

De weg die we hebben bewandeld, stelt ons in staat om meeslepende muzikale ervaringen te creëren die naadloos aansluiten bij de gewenste sfeer van onze klanten. Of het nu gaat om het scheppen van de perfecte muzikale ambiance in een restaurant, de ideale sound voor een winkelomgeving, of het stimuleren van de energie in een sportfaciliteit, Xenox Music & Media staat garant voor een prikkelende muziekselectie en totale muziekontzorging.

Familiegevoel

Wat ons uniek maakt, gaat verder dan onze expertise; het zit in ons DNA als familiebedrijf. Het is een familiegevoel dat vanaf het begin aanwezig is. We hechten grote waarde aan sterke relaties; sommige merken zijn al klant bij Xenox sinds onze oprichting! We vormen een grote, innige community van betrokken klanten, waarbij muziek fungeert als de verbindende factor. Wat het extra bijzonder maakt, is dat inmiddels de hele familie De Gram bij het bedrijf betrokken is. Samen met onze klanten groeien we; het onderhouden van duurzame relaties is een van de kernwaarden van ons bedrijf.

Voor onze klanten
en die van hen

Onze missie is onze klanten te voorzien van op maat gemaakte muziekoplossingen die niet alleen aan de behoeften voldoen, maar ook de verwachtingen overtreffen. Met onze uitgebreide en zorgvuldig samengestelde muziekbibliotheek, aangepast aan diverse branches, streven we ernaar een blijvende indruk achter te laten op de klanten van onze klanten. Door hen te prikkelen en verrassen met muziek en beeld. Bij Xenox Music & Media gaat het niet alleen om het leveren van diensten; het draait om het creëren van een muzikale beleving die blijft hangen!

Altijd op zoek naar muzikale pareltjes

Bij Xenox geloven we in de kracht van muziek als een universele taal die emoties kan oproepen en verbindingen kan creëren. Daarom zijn we tussen de nieuwste tracks voortdurend op zoek naar muzikale pareltjes. Zo blijven we altijd relevant en in staat om onze klanten de meest moderne, verrassende en aansprekende muziekervaringen te bieden.

Toonaangevend

Inmiddels zijn we geëvolueerd tot scheppers van unieke muziekbelevenissen op uiteenlopende locaties. Als marktleider in achtergrondmuziek bedienen we een uitgebreide klantenkring en toonaangevende merken wereldwijd in horeca, retail en de fitnessbranche. Xenox heeft zijn positie in de markt van achtergrondmuziek stevig verankerd.

Music is the Answer

Bij Xenox Music & Media gaat het niet alleen om het leveren van achtergrondmuziek en beeld; het gaat om het creëren van onvergetelijke momenten en het versterken van de merkbeleving van onze klanten. Samen gaan we verder op deze muzikale reis, waar creativiteit, innovatie en kwaliteit samenkomen om de perfecte sound te vormen voor elk bedrijf.