Discover. Systems.
/ Muzieksysteem / Music Manager

Music Manager

De Music Manager is een professioneel en veelzijdig muzieksysteem voor de actieve gebruiker. De overzichtelijk gerangschikte en gerubriceerde muziekdatabase van Xenox zorgt ervoor dat iedereen de juiste muzikale sfeer kan creëren.

De Music Manager is aangesloten op internet waardoor je 24/7 toegang hebt tot de Xenox muziekdatabase. Je kunt afspelen, voorbeluisteren en zelf eigen stijlen en playlists bepalen. Je hebt volledige flexibiliteit en controle met de slimme en gebruiksvriendelijke Xenox software.

Touch bediening
DJ Mode
Remote Control app
Selector / jukebox app
XMS / online beheer
Audio / tulpaansluiting

Slimme zoekfunctie

Met de intelligente zoekfunctie van Xenox kun je heel snel muziek zoeken op je muzieksysteem. Dit kan door te zoeken op artiest, titel, BPM of trefwoord. Zoeken op trefwoord is handig wanneer je niet de exacte naam van de artiest of titel weet.

Multiroom

Stel ongelimiteerd playlists en boxen samen en geef elke ruimte een eigen geluid met de unieke Multiroom functie. Je kunt tot 4 verschillende ruimtes van muziek voorzien, passend bij de ruimte en de functie van de ruimte. Met onze workstations heb je ook de mogelijkheid om in de ruimtes zelf de geprogrammeerde muziek aan te passen.

Specs. & opties

Touch bediening

De gebruiksvriendelijke interface is speciaal ontworpen voor touchscreenbediening.

DJ Mode

Je kunt de Music Manager uitbreiden met DJ-mode. Met deze functie kun je tracks live mixen met o.a. pitch-control, pitch-bend, cue en voorluister mogelijkheden.

Remote Control app

Met de app Xenox Remote, die je kunt installeren op je telefoon of tablet, heb je overal toegang tot je Xenox muzieksysteem.

Selector / jukebox app

Laat je gasten een verzoeknummer aanvragen via de Jukebox-app Selector. Een extra functionaliteit die je kunt toevoegen aan je abonnement voor nog meer interactie met je gasten.

XMS / online beheer

Het Xenox Management System (XMS) is ons online platform om content te beluisteren, te beheren en te plannen.

Audio / tulpaansluiting

De onderdelen die wij gebruiken in onze systemen zorgen voor optimale geluidskwaliteit. De Music Manager is eenvoudig aan te sluiten op de (bestaande) geluidsinstallatie.

Vaste plek achter de bar!

De Music Manager is in de afgelopen jaren een begrip geworden in de horeca. Bij veel horecazaken heeft het muzieksysteem dan ook een vaste plek achter de bar ingenomen. Als ervaren speler in de markt weten wij wat er van ons wordt verwacht. Of het nu gaat om muziek voor een thema-avond of carnavalsmuziek ingedeeld per stad: wij zorgen dat muziek logisch is ingedeeld en proberen ook altijd mee te denken met de ondernemer.

In goed gezelschap

Alle voordelen op een rij

Muziekdatabase

In onze enorme database vind je alles wat je nodig hebt. Dé hits van het moment, bijzondere mixen en verrassende tracks. Muziek waar je klanten en personeel dol op zullen zijn.

Extra Features

De Music Manager is uit te breiden met DJ-mode, Multiroom, Selector, Remote Control en XMS. Opties die zorgen voor extra gebruiksgemak en interactie met gasten.

Muzikale planning

Geniet van totale controle over je muziek en maak afspeellijsten en boxen via de Music Manager of online via het Xenox Management System.

Ontwikkeling en productie

Al onze muziek- en mediasystemen worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geprogrammeerd. Dit heeft als voordeel dat wij niet afhankelijk zijn van andere partijen en wij snel eventuele storingen kunnen oplossen.

Helpdesk & Support

Xenox Support is 7 dagen per week bereikbaar. Bij eventuele storingen kunnen onze medewerkers op afstand inloggen en de verbinding controleren, configureren of updates uitvoeren.

Garantie

Op alle Xenox muziek- en mediasystemen zit een garantie op de hard- en software gedurende de looptijd van het contract.