Discover. Systems.
/ Muzieksysteem / X-Radio

X-Radio

Met het instore streaming muzieksysteem X-RADIO nemen wij alle zorgen uit handen bij het vinden van de juiste muziek voor je merk. Je hebt de keuze uit Xenox Music Channels, Branded Music of rechtenvrije muziek.

De X-Radio is gemakkelijk in te pluggen in het (bestaande) audiosysteem. Je kiest één van de muziekconcepten en binnen enkele seconden wordt er non-stop muziek afgespeeld op je locatie. Achtergrondmuziek die perfect aansluit bij je merk zorgt voor een unieke instore muziekbeleving en een prettige winkelervaring.

Plug & Play
Xenox Music Channels
Commercials toevoegen
Branded Music
Content planning
XMS / online beheer

Geavanceerde muziekplanning

Het is mogelijk om in de ochtend, avond of bijvoorbeeld tijdens de feestdagen tot op de minuut de juiste muzikale sfeer te creëren en instore berichten te laten horen op een juiste moment. Geniet van totale controle over je achtergrondmuziek en programmering.

Plug & Play

Aansluiten is kinderspel. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact, internetverbinding en audioapparatuur. Je selecteert een muziekkanaal en binnen enkele seconden kun je genieten van 24/7 non-stop muziek, zonder ongewenste reclame- en nieuwsonderbrekingen.

Commercials

Als ondernemer wilt u communiceren met uw klanten. Wij bieden de mogelijkheid om via XMS eigen commercials of instore berichten toe te voegen. U heeft hiermee volledige controle over de planning en uitzending.

Xenox creëert op maat gemaakte muziekkanalen voor

Alle voordelen op een rij

Eerlijke muziek

Met de X-Radio heeft u volledig gelicenseerde muziek voor zakelijk gebruik. Zo kun je met een gerust gevoel muziek afspelen in je onderneming.

Muzikale identiteit

Met een muziekprogrammering op maat versterk je het gevoel van je merk. Ideaal voor organisaties met meerdere vestigingen, overal dezelfde sound.

Totale muziekontzorging

Xenox helpt u met het creëren van een eigen geluid. Onze muziekprofessionals adviseren welk muziekconcept het beste bij je merk past.

Actueel

Elke dag updates (nieuwe muziek) van de Xenox DJ’s. Ieder nummer wordt beluisterd, beoordeeld en ingedeeld.

Instore communicatie

Met X-Radio heb je de mogelijkheid om commercials en mededelingen toe te voegen aan de playlist.

Altijd muziek

Door de ingebouwde back-up geen stiltes op je locatie. De X-Radio speelt altijd door, ook als internet tijdelijk wegvalt!