Muziek op maat gemaakt.

Branded Music Selection

Een onafhankelijk en herkenbaar eigen geluid. Dat is wat Xenox biedt met Branded Music Selection. In de wereld van retail en merken is het van essentieel belang om een unieke en herkenbare identiteit te creëren.

Bij Xenox begrijpen we dat muziek een krachtig hulpmiddel is om deze identiteit te versterken. Wij geloven sterk in de menselijke factor en het gevoel dat muziek met zich meebrengt. We hechten geen waarde aan algoritmes die muziek voorspellen of genereren. In plaats daarvan werken we nauw samen met merken om hun unieke boodschap, waarden en emoties te begrijpen. Door onze expertise te combineren met jouw visie, creëren we op maat gemaakte muziek die perfect aansluit en een blijvende impact heeft.

Merkidentiteit en herkenning

Op maat gemaakte muziek kan specifiek worden afgestemd op de kernwaarden, de missie en het karakter van je merk.

Uniekheid

Op maat gemaakte muziek is exclusief voor je merk, onderscheidt je van de concurrentie en kan een positieve invloed hebben op hoe mensen jouw merk waarnemen.

Aandacht en betrokkenheid

Goed gekozen muziek kan de aandacht van klanten trekken en hen betrekken bij je merkboodschap. Het kan ook de tijd die klanten in je winkel doorbrengen verlengen, wat kan resulteren in meer verkopen en interacties.

Een op maat gemaakte muziekprogrammering Hoe doen wij dat?

1. Briefing

Verdiepen in DNA van merk.
• Welke doelgroepen?
• Gewenste klantervaring?

2. Muziekprofiel

Muzikale kernwaarden vaststellen

3. Muziek selectie

Onze dj’s selecteren
zorgvuldig de muziek

4. Planning

Muzikale planning wordt
gemaakt door onze DJ’S

Xenox creëert op maat gemaakte muziekkanalen voor