Music / Media Manager New Generation

Ontdek onze nieuwe Music/Media Manager: een frisse kijk op muziekbeheer met een nog intuïtievere bediening. Ontworpen met de nieuwste technologieën, inclusief onze innovatieve scrolltechnologie voor soepel scrollen en slepen.

Ons gloednieuwe muzieksysteem zal worden gelanceerd in de nazomer van 2024. Gebaseerd op ons beproefde Music / Media Manager-concept, maar nu met tal van verbeterde functies en innovaties. Benieuwd naar wat dit systeem te bieden heeft? Bekijk op deze pagina een sneak peek en lichten we enkele nieuwigheden toe.

Scrollen en slepen
Micro DJ Modus
Remote Control app
Selector / jukebox app
XMS / online beheer
Audio / tulpaansluiting

Een verfrissende interface

Het eerste wat je zal opvallen is onze splinternieuwe interface. Ontworpen met de nieuwste technologieën, biedt het een innovatieve kijk op het afspelen van muziek. Het zorgt voor een naadloze gebruikerservaring terwijl je moeiteloos door onze muziekcollectie navigeert.

Nieuwe functies

We hebben nieuwe functies toegevoegd, zoals de Micro DJ-modus die altijd beschikbaar is, waardoor je op elk moment van de dag je muziek kunt mixen. Ook hebben we een Full-HD videospeler geïntegreerd, zodat je favoriete muziekvideo’s in kristalheldere kwaliteit kunt vertonen op je schermen. Als kers op de taart hebben we een intuïtieve swipe-functie toegevoegd, zodat je met slechts een vingerbeweging door je muziek kunt bladeren. Je kunt scrollen en slepen op het nieuwe touchscreen!

Altijd zichtbare afspeellijst en selectiepaneel

We hebben onze audiotechnologie volledig vernieuwd, met een krachtige audio-engine die elk geluid nog meer tot leven brengt. Dankzij de geavanceerde zoekfunctie vind je in een oogwenk jouw favoriete nummers of genre. En met een altijd zichtbare afspeellijst en selectiepaneel heb je volledige controle over wat er speelt.

In goed gezelschap