3x horeca-hotspots in Eindhoven

Ontdek het bruisende Eindhoven! Drie nieuwe horeca-hotspots zijn geopend en wij mogen zorgen voor de perfecte soundtrack.

Lou Lou aan de Vestdijk staat voor samen urenlang tafelen bij kaarslicht, maar ook voor gezellig eten aan de bar terwijl je geniet van unieke concept nights en muziek – kletsend met de barvrouwen en -mannen van dienst. Het is als een stamcafé, altijd daar, waar goede gerechten en gesprekken uitmonden in de borrel en eindigen op de dansvloer. Lou Lou is een plek waar de tijd even stilstaat en waar elke avond een bijzondere ervaring wordt.



TR3S Tapasbar Eindhoven, waar een wereld van smaken samenkomt op de Emmasingel! Hier ontdekken gasten de grenzeloze culinaire reis en genieten van onbeperkte kleine wereldtapasgerechten. De smaakpapillen dansen op een menu vol verrassingen, met een combinatie van traditionele en eigentijdse smaken. Bij TR3S staat genieten centraal.



Bij STR’eat Bars & Kitchens beleef je een wereldse eet- en drinkervaring met 10 unieke keukens en 3 funky bars, gelegen op een iconische plek op Strijp-S 🏭 🍸 In een robuuste industriële setting geniet je ’s ochtends van een cappuccino of smoothie met dagvers gebak. Of het nu voor een zakelijke ontmoeting is of om alleen te werken of te studeren, STR’EAT biedt een veelzijdige omgeving. Tijdens de lunch bereiden de verschillende keukens heerlijke gerechten, terwijl het later op de dag dé plek wordt om te borrelen, te proosten of te genieten van een hapje op het terras met ruim 200 zitplaatsen binnen en ruim 160 op het terras.



Laat je verrassen door de sfeer, de smaken en de muziek op fantastische plekken in deze mooie stad! ✨ #eindhoven #horeca #muziekopmaat #muziekvoorhoreca #cafe #bar #restaurant #xenoxmusic