Discover. Smart Tools.
/ Smart Tool / XMS

XMS / Xenox Management Systeem

Het Xenox Management System is een online platform om content te beluisteren, te beheren en te plannen.

Xenox heeft voor alle systemen een web-based platform beschikbaar: het Xenox Management System. Klanten hebben via XMS toegang tot het beste op het gebied van muziek en beeld. Met de planningsmodule kun je een contentplanning zodat muziek en eventuele reclameboodschappen altijd passen bij het moment van de dag.

X-Radio
X-Radio Pro
Music Station
Music Station Pro
Music (+ Media) Manager
Spotlight Media Player

Vanaf iedere locatie content beheren

Hoewel je muziek kunt bedienen via het Xenox systeem in je zaak, kun je ook afspeellijsten maken, afspelen en plannen vanuit een webinterface. Zo weet je altijd wat er wordt afgespeeld, ook als je er niet bent. Of je nu één of meerdere locaties hebt, het is gemakkelijk om alles wat er wordt afgespeeld te zien en op afstand te beheren.

XMS_How It Works

Upload Content

Upload eenvoudig eigen content, zoals commercials, films en foto’s in XMS. Daarnaast heb je onbeperkte toegang tot de Xenox database met muziek en beeld. Verzamel je favoriete tracks, video’s of afbeeldingen in My Boxes of Playlists. Via My Boxes deel je content overzichtelijk en snel in op genre of thema.

Planning

Met de planningsmodule heb je volledige controle over de muziek en beeld in je zaak. Sleep Channels of My Boxes naar de kalender om in de ochtend, avond of bijvoorbeeld tijdens de feestdagen tot op de minuut de juiste muzikale sfeer te creëren. Zo kun je een contentplanning maken voor alle momenten van een dag.

Music & Media Management

Met XMS kun je:

• De audio- en video-content uit de Xenox database inzien en eventueel (voor)beluisteren of bekijken.
• Zelf afspeellijsten samenstellen waarin je audio- en video-content (videoclips, karaoke- en mood-video’s) verzamelt.
• Instore campagnes activeren/deactiveren (per locatie).

XMS is beschikbaar voor

X-Radio

X-Radio is een instore streaming muzieksysteem waarbij je de keuze hebt uit Xenox Music Channels of Branded Music. Uw klanten en personeel horen 24/7 non-stop muziek, zonder reclame- en nieuwsonderbrekingen.

X-Radio Pro

Met de X-Radio Pro heb je de mogelijkheid om instore messaging met muziek te integreren. Via het Xenox Soundboard kun je commercials of mededelingen direct ten gehore brengen.

Music Station

Music Station is een compacte muziekplayer die je bedient met smartphone of tablet. De player is eenvoudig te installeren en kan direct worden aangesloten op de (bestaande) geluidsinstallatie.

Music Station Pro

De Music Station Pro is een interactief systeem die je kunt bedienen met een smartphone of tablet. Aansluiten op een touchscreen, computer of het (bestaande) kassasysteem behoort ook tot de mogelijkheden.

Music (+ Media) Manager

De Music (+ Media) Manager is een professioneel en veelzijdig systeem. De interface is speciaal ontworpen voor touchscreenbediening. De online database zorgt ervoor dat iedereen de juiste muzikale sfeer kan creëren.

Spotlight Media Player

Het Spotlight Media Platform is het totaalconcept voor alle instore communicatie en presentatie via displays of TV schermen. Geschikt voor iedere locatie waar mensen winkelen, wachten of vermaakt willen worden.

Zones en locaties

Vanuit XMS kun je meerdere locaties beheren en playlists en boxen samenstellen. Ook kun je voor verschillende zones playlisten maken om zo iedere ruimte een eigen geluid te geven. Gepersonaliseerde afspeellijsten kun je met meerdere vestigingen delen. Plan van tevoren om ervoor te zorgen dat je content en muziek speelt waar en wanneer jij dat wilt.

Met vertrouwen gebruikt door