Verbind met je klanten: integreer instore messaging met muziek

EXPERIENCE.

Ontdek de kracht van Instore Messaging

In de wereld van retail is effectieve communicatie met je klanten essentieel. Instore messaging is een effectieve manier om audio te integreren in je winkelmarketing, waardoor je direct invloed kunt uitoefenen op de beslissingen van je klanten. Het biedt talloze kansen voor succes, zoals het hartelijk verwelkomen van je klanten, actieve promotie van producten en diensten, en het verstrekken van informatie over openingstijden, speciale aanbiedingen en meer. In combinatie met de juiste achtergrondmuziek creëren we een onvergetelijke winkelervaring.

Wij bieden flexibiliteit in de implementatie van Instore Messaging. Of het nu via ons Xenox Soundboard is voor real-time berichten of gepland via ons XMS-platform, wij hebben de oplossing die past bij jouw behoeften en onderneming. Ontdek de kracht van Instore Messaging met Xenox en transformeer de manier waarop je met je klanten communiceert.

Ontdek wat onze klanten zeggen

Wij zijn ervan overtuigd dat muziek en bewegend beeld een grote toegevoegde waarde hebben voor je onderneming, maar we geven graag het woord aan onze klanten om te vertellen waarom zij voor Xenox hebben gekozen.

De kwaliteit van de muziek en playlisten van Xenox zijn uitstekend
en makkelijk in gebruik. Xenox biedt meer dan alleen de muzieksystemen
maar staat voor muziekontzorging!

Mark Vonk
General Manager groothandel - Van der Valk Voorschoten

Van cassettebandjes naar cd's en vervolgens naar het digitale tijdperk;
al meer dan 30 jaar draaien wij met veel plezier de muziek van Xenox.

Erik Van Der Pluijm - Fit 013
Eigenaar Sportschool Fit 013 Tilburg

Soundboard

Real-time Instore Messaging

Optimaliseer de interactie met je klanten op de winkelvloer met het Xenox Soundboard. Deze tool stelt je in staat om real-time berichten direct in je winkelomgeving te laten horen, waardoor je de consumentenervaring naar een hoger niveau tilt. Het Soundboard werkt samen met X-Radio Pro, het streaming muzieksysteem van Xenox. Ontdek de mogelijkheden van instore messaging:

  • Verwelkom klanten
  • Introduceer nieuwe producten of diensten
  • Promoot evenementen
  • Informeer met tips en aanbiedingen
  • Attendeer klanten op je social media kanalen

XMS / Xenox Management Systeem

Planning

Met de planningsmodule in XMS heb je volledige controle over de muziek en instore berichten in jouw onderneming. Dankzij deze krachtige tool kun je eenvoudig Music Channels naar de kalender slepen en nauwkeurig bepalen welke muzikale sfeer je op elk moment wilt creëren – of het nu ochtend, avond of een feestdag is. De flexibiliteit van de planningsmodule stelt je in staat om de muzikale ervaring naadloos af te stemmen op de specifieke behoeften van je onderneming.