Xenox op BBB Maastricht

Terugkijkend op vorig jaar, hebben we met veel plezier deelgenomen aan de BBB Maastricht. We zijn verheugd om te delen dat we dit jaar (7 t/m 9 oktober 2024 in MECC Maastricht) opnieuw aanwezig zullen zijn op dit evenement. De BBB Maastricht biedt een prettige en inspirerende omgeving waar we uitkijken naar waardevolle ontmoetingen en leuke gesprekken.

Als belangrijke ontmoetingsplaats voor horecaprofessionals uit Nederland en België staat de BBB Maastricht bekend om zijn kwaliteit. Met een gevarieerd programma biedt de beurs diverse netwerkmogelijkheden, kook- en productdemonstraties, proeverijen, wedstrijden en workshops voor alle horecasegmenten. Vorig jaar trok de beurs een indrukwekkend aantal van 13.7500 bezoekers.

De BBB Maastricht is van groot belang voor horecaleveranciers, ondernemers en professionals. De diversiteit aan exposanten zorgt voor waardevolle ontmoetingen en interessante verbindingen. Uiteraard wordt dit alles traditioneel afgesloten met een gezellige toost op het succes van de branche.

Factsheet BBB 2023

75% Beslissingsbevoegdheid
11% Belgische exposanten
20% Belgische bezoekers