Word Customer Support Specialist bij onze Technische Dienst!

Ben jij een gedreven Customer Support Specialist met een passie voor ICT en techniek? Sluit je dan aan bij onze Technische Dienst! Al ruim 35 jaar is Xenox gespecialiseerd in het leveren van achtergrondmuziek en beelden om unieke sferen en onderscheidende merkidentiteiten te creëren voor klanten over de hele wereld. Dit doen we met veel plezier voor topmerken zoals Rituals, Basic Fit, The Sting, vanHaren, De Beren, Yip Group, Meyer Beheer Groep en vele anderen. Met ons enthousiaste team zorgen wij ervoor dat onze klanten optimaal ontzorgd worden dankzij onze premium muziek- en mediasystemen, uitstekende service en direct, persoonlijk contact.

Wat ga je doen als Customer Support Specialist Technische Dienst?

Vanaf je eerste werkdag krijg je bij ons een uitgebreide ‘on the job’-training. Je leert alles over onze innovatieve muziek- en mediasystemen, handige online tools en de unieke manier waarop wij voor onze klanten klaarstaan. Bovendien ben je op de afdeling Customer Support de vraagbaak voor klanten, leveranciers en collega’s. Je bedenkt slimme oplossingen en handelt technische vragen op een deskundige en effectieve manier af. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het productieproces en het onderhoud van onze muziek- en mediasystemen. Verder werk je nauw samen met onze R&D-afdeling en ondersteun je de buitendienst bij installatie- en servicewerkzaamheden.

Jouw profiel als Customer Support Specialist Technische Dienst

Voor deze afwisselende en uitdagende functie zoeken wij een Customer Support Specialist met een technische achtergrond en een passie voor audiovisuele oplossingen en ICT-techniek. Jij bent gedreven en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Bovendien ben je een echte teamspeler met een klantvriendelijke instelling. Zelfstandig projecten oppakken is voor jou geen probleem. Een rijbewijs is vereist voor deze functie.

AV & ICT // Customer Support Specialist // Technische Dienst // Flexibel // Teamspeler // Oplossingsgericht

Wat krijg je ervoor terug?


Bij Xenox werk je in een succesvolle organisatie waar ambitie, zelfstandigheid en teamwork centraal staan. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke pensioenregeling. Je komt terecht in een dynamische, informele en professionele werkomgeving met betrokken en enthousiaste collega’s. Daarnaast is er volop ruimte voor jouw initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Zie jij deze functie helemaal zitten? Stuur je CV met motivatie naar matti@xenox.nl.


Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.