Muzikale partner van Bregje: Een huiskamerervaring creëren

Sinds 2015 zijn wij er trots op de muzikale partner van Bregje te zijn, een dynamische franchiseformule die deel uitmaakt van horecagroep Club Culinair. Bregje, dat snel groeit, heeft inmiddels 28 restaurants verspreid door heel Nederland. De kern van Bregje is het aanbieden van heerlijk en betaalbaar eten in een warme, huiselijke omgeving. Onze zorgvuldig samengestelde muziekselectie speelt een cruciale rol in het creëren van deze ambiance.

De huiselijke sfeer van Bregje: Meer dan Alleen Eten

Bregje staat voor meer dan alleen lekker eten; het is een plek waar gasten zich thuis voelen. Dit gevoel wordt versterkt door een interieur dat warm en huiselijk aanvoelt, gecombineerd met een gastvrije en vriendelijke service van het personeel. De muziek die wij selecteren sluit hier perfect op aan, met een mix van mooie Nederlandse nummers, Franse chansons, country, akoestische muziek en minder bekende relaxte nummers. Terwijl Top 40-muziek ook een plek heeft in onze playlists, zorgen we ervoor dat deze nummers regelmatig worden vervangen om de gewenste sfeer te behouden.

Muziek als cruciaal element voor de huiskamersfeer bij Bregje

Bij Bregje streven we ernaar om een knus en ouderwets gezellig gevoel te creëren, alsof je in je eigen huiskamer dineert. Dit gevoel wordt versterkt door het toevoegen van ‘guilty pleasures’ aan de playlist. Deze tracks, die je niet vaak op andere plekken hoort, dragen bij aan de huiselijke en vertrouwde sfeer van het restaurant.

De ontstaansgeschiedenis en groei van Bregje

Het concept voor Proeflokaal Bregje ontstond in 2014, en de eerste vestiging opende datzelfde jaar in Den Haag. Roland Hogenelst, de eigenaar en oprichter, zag een gat in de markt voor een scherp geprijsd driegangenmenu. De populariteit van dit concept leidde tot een snelle uitbreiding, en inmiddels zijn er Bregje restaurants door het hele land. Roland heeft ambitieuze groeiplannen en streeft ernaar jaarlijks tien tot vijftien nieuwe zaken te openen. Deze groei is essentieel voor het rendabel ondernemen van de franchisenemers, ondersteund door Club Culinair’s eigen groothandel die zorgt voor de centrale inkoop van food- en non-food producten

Rebranding naar Bregje en de muzikale partner

Recentelijk is de naam Proeflokaal Bregje veranderd naar Bregje. In het kader van deze rebranding zijn er een nieuw logo en een nieuwe huisstijl geïntroduceerd, en worden alle vestigingen aangepast aan deze nieuwe uitstraling.

Bij Bregje draait alles om een warme, huiselijke sfeer waar onze gasten zich thuis voelen. Onze samenwerking met Xenox is hierbij essentieel; hun muziekselectie versterkt perfect de ambiance. Samen zorgen we ervoor dat elk bezoek aan Bregje aanvoelt als een diner in je eigen huiskamer.Esmée Feteris, Junior brandmanager bij Club Culinair – Bregje