Op maat gemaakte muziek versterkt sfeer in NZA New Zealand Auckland winkels

Sinds kort versterken wij de sfeer in de winkels van NZA New Zealand Auckland met op maat gemaakte achtergrondmuziek. Ontdek hoe onze X-Radio’s bijdragen aan een verbeterde winkelervaring door de uitrol van X-Radio’s.

NZA New Zealand Auckland belichaamt de geest van de fascinerende en adembenemende inheemse wildernis en de unieke landschappen van Nieuw-Zeeland. Het avontuurlijke karakter en het diepgewortelde culturele erfgoed vormen een constante inspiratie voor het styling- en ontwerpteam. Oprichters Eric en Laurens werden na een bezoek aan het geboorteland van de kiwi’s geïnspireerd door het onherbergzame landschap en de onaangetaste natuur. Zo ontstond een mannenmodemerk met stijlvolle kleding voor de avontuurlijke man: sportief, buiten en casual.

NZA New Zealand Auckland, inmiddels een flink gegroeid merk, kondigt met trots de opening van vier nieuwe winkels en vijf strategische verhuizingen van bestaande locaties aan, waaronder flagship stores in Maastricht en Nieuwpoort. Bedankt voor het kiezen van onze muziekservice. We heten NZA New Zealand Auckland van harte welkom als nieuwe klant en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

#nza #newzealandauckland #xradio #achtergrondmuziek #winkels #modemerk #xenoxmusic #brandedmusic #instroreradio