Mode en Muziek bij van Uffelen!

Met trots delen wij mee dat we onlangs zijn gestart met het verzorgen van de achtergrondmuziek voor Van Uffelen, een mode-icoon met een geschiedenis van meer dan 70 jaar! 🛍️ Vanaf de allereerste winkel in Delft tot aan de vestigingen verspreid over het hele land, brengen wij met ons X-Radio muzieksysteem warme klanken naar de wereld van Van Uffelen. 🎵✨ Ontdek hoe onze muzikale inbreng de winkelervaring verrijkt en de historie van deze modeketen tot leven brengt.

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1945, begon de heer Van Uffelen zijn eerste dames- en herenmodezaak in het hart van Delft. Wat destijds als een bescheiden onderneming begon, heeft zich nu uitgebreid tot meer dan 45 Van Uffelen-winkels, verspreid over heel Nederland. Van Uffelen verwelkomt mannen, vrouwen en kinderen die modebewust door het leven willen gaan, met een uitgebreid assortiment A-merken en een grote collectie private labels.

Als onderdeel van de Naura Groep hebben wij het voorrecht om al enkele jaren samen te werken met de merken Claudia Sträter en Expresso Fashion. 🌟 Voor elke winkelformule creëren wij een uniek en passend muziekformat dat perfect aansluit bij de identiteit van de desbetreffende winkel.

Bij Van Uffelen staat centraal dat de muziek een breed publiek aanspreekt met vrolijke en toegankelijke klanken. Een warm welkom en ontspannen sfeer zijn van groot belang. Daarnaast wordt er zorgvuldig op toegezien dat de muziek vrij is van expliciet taalgebruik, wat bijdraagt aan een plezierige winkelervaring voor iedereen.