Bereid je voor op het EK met Oranje- en EK-hits verzameld in onze database

Het EK staat voor de deur! Op vrijdag 14 juni, wordt de eerste wedstrijd gespeeld. En op 16 juni speelt Nederland haar eerste wedstrijd tegen Polen. Om dit sportieve feest te vieren en onze klanten muzikaal te ontzorgen, hebben wij onze database volledig klaargemaakt met alle muziek en video’s die te maken hebben met Oranje en het EK.

Gedurende het EK-toernooi zal ons themakanaal helemaal in het teken staan van Oranje. Dit betekent non-stop muziek die de Oranjegekte en de sfeer van het EK perfect weergeeft. Daarnaast hebben we speciale boxen samengesteld met blijvende en actuele tracks rondom Oranje, zoals muziek voor Koningsdag, EK’s en WK’s. Denk hierbij aan klassiekers die elke Oranjefan uit volle borst kan meezingen, maar ook aan de nieuwste hits die dit EK extra bijzonder maken, zoals “Larger Than Life” het officiële anthem voor Oranje van Armin van Buuren en Chef’Special, waar het Nederlands elftal aan meewerkt met backing vocals.

Op je muzieksysteem kun je eenvoudig zoeken op het trefwoord ‘Oranje‘. Je kunt daarbij de volgende selecties maken:

  • Hollands Oranje Krakers: Een audio-box gevuld met alle Oranje hits. Van traditionele meezingers tot de nieuwste feestknallers, deze box zorgt voor de ultieme Oranjesfeer in elke setting.
  • VIDEO Hollands (Oranje Krakers): Een video-box met de beste videoclips van Oranje krakers. Geniet van de leukste muziekvideo’s die de Oranjekoorts naar een hoger niveau tillen.

Naast de Nederlandstalige boxen hebben we ook internationale voetbalhits verzameld onder de naam:

  • Thema . Football Hits: Voor de beste internationale voetbalnummers. Deze collectie bevat iconische anthems die zorgen voor herkenbaarheid.
  • VIDEO Football: Videoclips die alles te maken hebben met voetbal. Denk aan energieke nummers zoals “Forza” van Nelly Furtado of “Let’s Get Loud” van Jennifer Lopez, die zorgen voor een extra dosis enthousiasme en sportieve energie.

Met deze zorgvuldig samengestelde boxen hopen we de EK-periode nog feestelijker en muzikaler te maken! Alvast een geweldig EK gewenst!