Samenwerking in de schijnwerpers: Norah en Xenox

Bij Xenox zijn we blij om onze nieuwste klant in de schijnwerpers te zetten: Norah, de toonaangevende dameskledingwinkel.

Norah is sinds 2014 gestaag gegroeid en telt nu meer dan 90 winkels verspreid over Nederland en België. Het is een indrukwekkende reis, en we zijn er trots op dat we deel mogen uitmaken van het succesverhaal van Norah.

Het begon allemaal met een kennismaking met een team van Norah op ons kantoor in Tricht om het merk Norah beter te leren kennen. We hebben Norah’s kernwaarden bekeken en geluisterd naar de behoeften van hun diverse klantenkring. Zoals Sylvana Theeboom, Marketingcoördinator van Norah, het uitdrukte: ‘Onze gesprekken resulteerden in de selectie van muziek die perfect aansluit bij de gewenste sfeer in de Norah-winkels.’

Zorgvuldige selectie
Norah Radio, zoals het op maat gemaakte muziekkanaal heet, heeft een muziekprofiel dat actuele, vriendelijke en warme muziek omvat, variërend van de jaren 80 tot nu. We hebben zorgvuldig nummers gekozen die herkenbaar zijn maar ook een eigenzinnige twist hebben om een unieke sfeer te creëren. De muziek is bedoeld om klanten onbewust te prikkelen en hen een warm en welkom gevoel te geven.

Tracks met een dansbaar tintje
Norah Radio omvat ook af en toe Nederlandstalige muziek en tracks met een dansbaar tintje, maar zonder het typische clubgevoel. We hebben zorgvuldig nummers uit de popcategorie gekozen die een aangename en energieke sfeer creëren, zodat klanten een positieve ervaring hebben tijdens het winkelen. We vermijden expliciete nummers en grof taalgebruik in de songteksten om de winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze gesprekken resulteerden in de selectie van muziek die perfect aansluit bij de gewenste sfeer in de Norah-winkelsSylvana Theeboom, Marketingcoördinator Norah

Met Norah als onze gewaardeerde klant willen we de Norah-beleving naar een hoger niveau tillen door de juiste muzikale omlijsting te bieden. Een mooi merk waar we muziek en mode samenbrengen om een prettige winkelervaring te creëren voor iedereen die de Norah-winkels bezoekt.

Samen zorgen we ervoor dat Norah altijd de juiste toon raakt!