Garcia

Geboren in 1972 in Italië en opgegroeid in Nederland

Het is 1972 en ergens diep in de heuvels van Urbania, Italië, ligt De Vallei van Jeans. In deze afgelegen plek, waar denim ooit werd vervaardigd voor de hele wereld, besluiten Maurizio en Isabelle Garcia om samen een bedrijf op te bouwen. In 1977 begon een Nederlander genaamd Martin Kouwenberg hun jeans te importeren.

Een verhaal van passie, vriendschap en familie

Hun gedeelde passie voor jeans leidde tot een vriendschap, die uitgroeide tot een partnerschap en uiteindelijk Garcia creëerde. Zo werd Garcia geboren, een merk dat in 1972 in Italië werd geboren en in Nederland opgroeide. Het leven draait om nieuwe verbindingen maken. Wanneer je een echte connectie deelt en een gemeenschappelijke passie hebt, word je één familie.

Optimale winkelervaring: schermbeleving en passende muziek

Garcia is een jeans- en modemerk voor de hele familie. Elke maand verschijnt er een nieuwe heren-, dames- en kindercollectie. Onze samenwerking met Garcia begon in 2011, waarbij onze X-Radio passende muziek laat horen in de Garcia-winkels in binnen- en buitenland. Deze muziek staat in lijn met het merk Garcia.

Voor Garcia hebben we op maat gemaakte Branded Channels ontworpen, met muziek die past bij het familiegevoel, de verbinding, maar ook een stoer randje, wat past bij de oorsprong van jeans. In een aantal winkels verzorgt Xenox ook de schermbeleving met behulp van de Spotlight Media Player. Deze combinatie zorgt voor een optimale klantervaring en maakt een bezoek aan de winkel een complete ervaring.

De voordelen van een Spotlight Media Player zijn dat je Branded video’s, visuals en advertenties kunt uploaden. Het uploaden van eigen content verloopt via XMS, ons online platform. Het is eenvoudig in gebruik en wordt door Garcia zelf beheerd.

Garcia gelooft in het creëren van betekenisvolle relaties, waarin iedereen zichzelf kan zijn en samen het leven op de best mogelijke manier kan vieren.

Verken Garcia op hun website: Jeanswear for real people.