Expresso

Ontdek de wereld van Expresso

Ontdek de wereld van het Nederlandse modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Expresso streeft ernaar met hun collecties de klanten te helpen bij het accentueren van hun sterkste punten en het geraffineerd verbloemen van hun zwakkere punten. De collecties van Expresso, vier per jaar met meerdere thema’s, beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Expresso gelooft dat elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit essentiële elementen zijn voor elke vrouw. Werkelijk iedere vrouw kan er terecht, de items variëren namelijk van formele, maar wel toegankelijke pakken tot een party outfit. Kortom: mode voor elk draagmoment.

Beleving tot in Detail: Expresso’s Samenwerking met Xenox

Expresso gaat verder dan alleen kleding. Het merk streeft ernaar om een totaalbeleving te bieden aan haar klanten, zowel in de winkels als online. Daarom heeft Expresso de samenwerking gezocht met Xenox. Xenox verzorgt niet alleen de muziek, maar ook de schermbeleving in de winkels en etalages. Op deze manier wordt er een harmonieuze en inspirerende omgeving gecreëerd waar klanten zich kunnen onderdompelen in de wereld van Expresso.

Controle in eigen hand: Expresso’s schermbeleving via de Spotlight Media Player

Via de Spotlight Media Player komen levendige campagnebeelden en inspirerende outfits tot leven op de schermen in de winkels en etalages van Expresso. De winkels bevinden zich op A-locaties in de grotere steden van Nederland, waar het cruciaal is om in de drukke winkelstraten op te vallen. Expresso heeft daarom een etalagescherm-concept ontwikkeld, gericht op Digitale Signage om voorbijgangers te verleiden tot enthousiaste shoppers. Dankzij deze benadering trekt pakkende content de consument naar de winkel, waar bewegend beeld verrast en inspireert!

Expresso heeft zelf de controle en regie over de inhoud en programmering van de schermen. Dit wordt mogelijk gemaakt door online platform, XMS. Hiermee kan de marketingafdeling van Expresso moeiteloos de content uploaden en plannen. Hoewel we incidenteel technische ondersteuning bieden bij het uploaden van beeldmateriaal, is het narrowcastingsysteem eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De marketingafdeling past de content centraal aan op basis van de thema’s van de verschillende collecties, waardoor de schermen in alle filialen automatisch worden geüpdatet met één druk op de knop. Zo blijft het merk Expresso springlevend en behoudt het zijn kenmerkende stijl. Niet alleen blijft Expresso actueel, maar het speelt ook moeiteloos in op de dynamiek van de modewereld.

Expresso en Xenox streven samen naar het laten stralen van elke vrouw en het helpen vinden van haar eigen stijl.

Verken het stijlvolle merk en laatste collectie van Expresso op hun website.