Invicta Watch Europe

– Invincible in Detail

Een van ’s werelds oudste horlogemerken is Invicta, opgericht in 1837! Ontstaan en geworteld in het Zwitserse erfgoed, heeft Invicta zijn hoofdkantoor nu verplaatst naar het trendy Miami, Florida. Geliefd bij talloze trouwe verzamelaars en horlogefanaten over de hele wereld, biedt Invicta jaarlijks maar liefst 4.500 verschillende nieuwe stijlen aan. Het merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit in diverse prijsklassen. Momenteel zijn er zeven Invicta Brand Stores verspreid over Europa, en het merk staat klaar voor verdere expansie!

Hoogwaardige horloges met uniek design

De Invicta Watch Group bestaat uit vier horlogemerken: Invicta, Technomarine, S. Coifman en Glycine. Invicta’s filosofie is het creëren van uiterst hoogwaardige horloges met een uitzonderlijk design, voor betaalbare prijzen. Met een nieuwe collectie van ruim 4.500 horloges per jaar is Invicta uniek binnen de horlogebranche.

Invicta Watch Europe is het Europese Hoofdkantoor, gevestigd in Hedel. Het verzorgt de volledige distributie in Europa en heeft zeven fysieke brandstores in Nederland, Spanje en Portugal.

Muziek en beeld: Invicta’s samenwerking met Xenox

In de Brand Stores van Invicta wordt de achtergrondmuziek verzorgd door Xenox. In samenspraak met het hoofdkantoor wordt een zomerse muziekmix aangeboden die doet denken aan de sferen van Ibiza, maar met een loungegevoel. Deze zorgvuldig samengestelde muziek zorgt voor een aangename winkelervaring en sluit perfect aan bij de luxe uitstraling van Invicta.

Daarnaast maakt Invicta gebruik van de Spotlight Media Player, de digitale signage-oplossing van Xenox. Hiermee worden reclameboodschappen en sfeerbeelden van Invicta, allemaal eigen content, op schermen vertoond. De planning en het beheer van de content worden geregeld via XMS, het contentmanagementsysteem van Xenox. Deze technologie zorgt ervoor dat de visuele en auditieve elementen in de winkels naadloos op elkaar aansluiten, wat bijdraagt aan een consistente merkbeleving.

Door gebruik te maken van muziek en beeld weet Invicta een unieke winkelervaring te creëren, die niet alleen de verkoop stimuleert maar ook de klanttevredenheid verhoogt. Elke bezoeker van de Invicta Brand Stores wordt ondergedompeld in een wereld van luxe, stijl en innovatie.

Invicta’s filosofie is het creëren van uiterst hoogwaardige horloges met een uitzonderlijk design, voor betaalbare prijzen. Verken het stijlvolle merk en de verschillende collecties van Invicta op hun website.