Purdey kiest voor op maat gemaakte muziek in de winkels

We hebben opnieuw een geweldige klant aan boord: Purdey! 🛍✨ We gaan de muziek in de winkels verzorgen, en de installatie van onze muzieksystemen is momenteel in volle gang. Graag zetten we deze nieuwe samenwerking in de schijnwerpers.

Purdey heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1980, toen Neel en Tim Wolters de allereerste winkel in Nederland openden. Sindsdien is Purdey snel gegroeid, en in 1988 werd de tweede winkel in Apeldoorn geopend. Tegenwoordig telt Nederland maar liefst 26 prachtige Purdey-winkels.

Wat Purdey zo bijzonder maakt, is hun inspiratie uit het bruisende Londen voor de inrichting van hun winkels. Van de voorkant tot de vloer en van de kast tot de koffiehoek, alles ademt stijl. Een combinatie van een goed ontwerp, mooie materialen, een perfecte pasvorm en kleding die de juiste balans vindt tussen basic en fashion. Wie weleens bij Purdey winkelt, weet dat ze je graag in de watten leggen met goed stijladvies en ècht lekkere koffie. Die sfeer mogen wij versterken met op maat gemaakte muziekkanalen.

Wat Purdey zo bijzonder maakt, is hun inspiratie uit het bruisende Londen voor de inrichting van hun winkels. Van de voorkant tot de vloer en van de kast tot de koffiehoek, alles ademt stijl

Verken het stijlvolle merk en de collectie van Purdey op hun website.