Ontdek nieuwe hits en oude favorieten in onze karaokecollectie!

Nieuwe, actuele karaokeclips en bijgewerkte catalogus.

We hebben onze karaokecollectie grondig bijgewerkt en uitgebreid, en we kunnen niet wachten om jou en je gasten kennis te laten maken met al onze karaokevideoclips.

Wat is er nieuw?

We hebben veel nieuwe karaokevideo’s toegevoegd, waardoor onze collectie nu nog actueler is. Van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, bieden we voor elke zangliefhebber wat wils. Om het zoeken naar favoriete nummers nog gemakkelijker te maken voor jezelf (in onze online database) en je gasten (op de karaokelijsten), hebben we onze karaokecollectie onderverdeeld in genres. Of je nu een avond organiseert met alleen maar actuele hits, Nederlandse meezingers, of een thema-avond met kerstnummers, je kunt ze snel vinden in onze bijgewerkte lijsten.

Waar vind je onze lijsten?

Alle vernieuwde karaokelijsten zijn te vinden op onze website, waar je ze direct kunt downloaden. Klik op deze link om naar onze lijsten te gaan en begin met bladeren door onze uitgebreide collectie.

Nieuwe lijstindelingen:

  • Actueel
  • Foute Hits
  • Hollands
  • Kerst
  • Kids
  • Pop & Rock
  • Populair

Ontdek de QR-code tip!

Als extraatje willen we je een handige tip meegeven die we hebben ontvangen van Feestcafé Los bij Jos: maak gebruik van een QR-code om je gasten direct naar onze karaokelijsten te leiden! Print de QR-code uit en plaats deze in je zaak, zodat je gasten gemakkelijk naar de online lijsten kunnen gaan op hun eigen telefoon. Je kunt de QR-code ook integreren in een folder of flyer die past bij jouw eigen huisstijl.

Wil je meer weten over het toevoegen van karaoke aan je abonnement? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.