Music & Media Manager (Videosysteem)


musicenmediamanager

De Music & Media Manager is dé alles-in-één oplossing voor muziek, beeld en entertainment. De gebruiksvriendelijke interface is speciaal ontworpen voor touchscreenbediening. De muziek zet de toon en is leading. De video kleurt het beeld, al dan niet met geluid. Met dit videosysteem integreer je op een slimme manier muziektracks, muziekvideo's, visuals en commercials in één audiovisuele playlist. Je hebt volledige flexibiliteit en controle met de uiterst slimme en gebruiksvriendelijke Xenox software.

 

 

 

 

Handleiding Music (& Media) Manager

Download 

 

VRIJBLIJVENDE DEMO OF MEER INFO?

Muziekkanalen

Muziekkanalen4

De ene muziekstijl past beter bij jouw bedrijf dan de andere. Om verzekerd te zijn van de juiste muziek op het juiste moment, hebben wij thema muziekkanalen samengesteld. Muziekkanalen, waar je 24/7 elke gewenste muziekstijl kan vinden en afspelen. Van lounge tot café hits en van jazz tot dance. Onze muziekspecialisten zorgen voor een constante update, zo ben je altijd verzekerd van de juiste muziek. Bekijk hier het overzicht van de Xenox Music Channels.

Videoclips

Videoclips2

Tegenwoordig is goed beeldmateriaal even belangrijk als goede muziek. Daarom hebben wij 24/7 een uitgebreide beeldcatalogus online klaar staan met de allerbeste en nieuwste videoclips. Je hebt de keuze uit vele 10.000-en videoclips. Wij hebben videoclips in alle denkbare genres. Wekelijks wordt de beeldcatalogus door de videoredactie aangevuld met de allernieuwste videoclips.

Videomagazines

Videomagazines

Voor elke denkbare doelgroep biedt Xenox videomagazines. Videomagazines die ontwikkeld zijn om tegelijk te informeren en entertainen. Zo kan je de nieuwste filmtips laten zien, de mooiste plekken op aarde en de meest extreme sporten. Wij hebben deze videomagazines ontwikkeld om jouw TV kanaal nog meer te verrijken. Er worden regelmatig nieuwe videomagazines aan de beeldcatalogus toegevoegd.

Dynamische Messageboards

Dynamische Messageboards

Xenox heeft een Reclame Module ontwikkelt waarmee je zelf op zeer eenvoudige wijze dynamische advertenties kan maken. Bij de Reclame Module krijg je een grote hoeveelheid gratis templates welke je kan gebruiken om eigen advertenties te maken. Zo maak je op een simpele wijze o.a. digitale menukaarten, event kalenders, wedstrijdprogramma's, feest aankondigingen en prijslijsten.

Online Beheer

Online Beheer

Xenox heeft voor al haar muziekcomputers en videosystemen een web-based platform beschikbaar, het "Xenox Management System". Met dit platform is het mogelijk om Xenox content en jouw eigen content te verzamelen, creëren en beheren. Upload je eigen foto's, films en advertenties om dit te combineren met Xenox muziek en beelden tot persoonlijke playlists. Kijk hier voor meer info en hoe het werkt.

Draadloze bediening

DRAADLOZE-BEDIENING

Bedien eenvoudig jouw muziekcomputer of videosysteen via een smartphone of tablet. Vanaf elke gewenste locatie kan je inloggen op jouw Music (& Media) Manager en heb je volledige controle over de muziek in jouw zaak. Wanneer je inlogt zie je exact hetzelfde als op het touchscreen in jouw zaak. En je kan zo dus ook vanaf een andere locatie bepalen welke muziek het systeem op dat moment af gaat spelen.

Uitgebreide online muziekcollectie

Muziek Collectie3

Wij bieden het allerbeste in muziek. Als ervaren speler in de markt weten wij wat men van ons verwacht. Of het nu gaat om muziek voor de juiste sfeer in de horeca, ter ondersteuning van instore marketing of een fitnessrage: wij kunnen helpen. Onze muziekredactie zorgt voor een constante update, je bent altijd verzekerd van het laatste en beste in muziek. Er staan 100.000-en muziektracks 24/7 voor je klaar.

Visuals

Visuals4

Onze beeldcatalogus is gevuld met de mooiste visuals. De visuals zijn ingedeeld in verschillende thema's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nature, Sport, Lifestyle, Fun en City. Er is voor ieder wat wils. Ze zijn uitermate geschikt om af te wisselen met jouw eigen beeldmateriaal of advertenties. Onze videoredactie zorgt ervoor dat de beeldcatalogus maandelijks aangevuld wordt.

Karaoke

karaoke2

Onze beeldcatalogus is gevuld met een fantastische collectie karaokeclips. Organiseer een karaoke avond en ontdek het zangtalent van jouw klanten. Je kan eenvoudig online de karaokeclips downloaden en een selectie maken voor een gezellige karaoke avond. Onze catalogus bevat o.a. internationale hits van nu en vroeger, Hollandse hits en kinderhits. Overzicht Karaoke Songs.

Upload eigen beeldmateriaal

UPLOAD-EIGEN-BEELDMATERIAAL

Met ons Xenox Management System, het web-based platform van Xenox, kan je eigen beeldmateriaal, zoals foto's, films en advertenties uploaden. Upload de bestanden online en speel ze af via het videosysteem op de schermen in jouw bedrijf. Stel een persoonlijke playlist samen en voorzie jouw bezoekers van informatie en entertainment.

Tickertape

Tickertape2

De tickertape wordt gebruikt om met een balk over videos of ander beeldmateriaal nieuwsberichten op je schermen te laten zien. In de Xenox tickertape kan je RSS feeds tonen van nieuwspagina's, jouw eigen Twitter en Facebook berichten laten zien en eigen teksten voorbij laten komen. Een fijne tool om jouw bezoekers mee te informeren.

Nieuws

13-juni

Vacature | Customer Support medewerker

In verband met het vetrek van een collega zijn wij op zoek naar een Customer Support...

Lees meer...

16-juli

Xenox Management System | SMP

In deze video laten we zien hoe je in een paar stappen een Spotlight Media Player kunt bedienen....

Lees meer...

16-juli

Xenox Management System | Plannen

In deze video laten we zien hoe je in een paar stappen een planning maakt voor je Xenox Music (&...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer

Invalid input

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.