Televisie

Muziek en beeld zijn belangrijke elementen bij het creëren van een prettige sfeer. Muziek is altijd al belangrijk geweest, maar ook het informeren en entertainen via beeld maakt grote ontwikkelingen door. De consument wil graag op meerdere plaatsen voorzien worden van informatie en entertainment.
Met het muziek en beeld aanbod van Xenox kan iedere ondernemer een bepaalde sfeer in zijn zaak creëren. Met videoclips en mooie visuals kan je jouw consument entertainen. Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen beeldmateriaal op schermen te tonen. Via de RSS functie kan je het laatste nieuws in een tickertape voorbij laten komen.

Videoclips

Videoclips2

Tegenwoordig is goed beeldmateriaal even belangrijk als goede muziek. Daarom hebben wij 24/7 een uitgebreide beeldcatalogus online klaar staan met de allerbeste en nieuwste videoclips. Je hebt de keuze uit vele 10.000-en videoclips. Wij hebben videoclips in alle denkbare genres. Wekelijks wordt de beeldcatalogus door de videoredactie aangevuld met de allernieuwste videoclips.

Videomagazines

Videomagazines

Voor elke denkbare doelgroep biedt Xenox videomagazines. Videomagazines die ontwikkeld zijn om tegelijk te informeren en entertainen. Zo kan je de nieuwste filmtips laten zien, de mooiste plekken op aarde en de meest extreme sporten. Wij hebben deze videomagazines ontwikkeld om jouw TV kanaal nog meer te verrijken. Er worden regelmatig nieuwe videomagazines aan de beeldcatalogus toegevoegd.

Content Productie

Content Productie

Xenox bedenkt en realiseert audiovisuele producties voor Instore TV en Instore Radio concepten. We werken met een duidelijke aanpak en tegen scherpe prijzen. Laat weten wat je voor ogen hebt en wij gaan ermee aan de slag. Xenox creëert bedrijfsfilms, films, commercials, full-motion graphics, animaties, jingles en digitale campagnes voor een breed scala van klanten.

Visuals

Visuals4

Onze beeldcatalogus is gevuld met de mooiste visuals. De visuals zijn ingedeeld in verschillende thema's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nature, Sport, Lifestyle, Fun en City. Er is voor ieder wat wils. Ze zijn uitermate geschikt om af te wisselen met jouw eigen beeldmateriaal of advertenties. Onze videoredactie zorgt ervoor dat de beeldcatalogus maandelijks aangevuld wordt.

Karaoke

karaoke2

Onze beeldcatalogus is gevuld met een fantastische collectie karaokeclips. Organiseer een karaoke avond en ontdek het zangtalent van jouw klanten. Je kan eenvoudig online de karaokeclips downloaden en een selectie maken voor een gezellige karaoke avond. Onze catalogus bevat o.a. internationale hits van nu en vroeger, Hollandse hits en kinderhits. Overzicht Xenox karaokeclips

Tickertape

Tickertape2

De tickertape wordt gebruikt om met een balk over videos of ander beeldmateriaal nieuwsberichten op je schermen te laten zien. In de Xenox tickertape kan je RSS feeds tonen van nieuwspagina's, jouw eigen Twitter en Facebook berichten laten zien en eigen teksten voorbij laten komen. Een fijne tool om jouw bezoekers mee te informeren.

Nieuws

06-feb

Hallo allemaal: Carnaval 2018!

De voorbereidingen voor Carnaval 2018 zijn in volle gang. Iets wat zeker niet mag ontbreken is de...

Lees meer...

12-jan

Meest afgespeelde tracks 2017!

Het jaar is al eventjes onderweg, maar het blijft leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar...

Lees meer...

11-jan

Muzikaal jaaroverzicht Spanje

Een mooie lijst van onze Spaanse collega's! De Top 20 van de meest afgespeelde tracks in 2017 van...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

 

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

  1. Ongeldige invoer
  2. Invalid input