Beeld

Muziek en beeld zijn belangrijke elementen bij het creëren van een prettige sfeer. De consument wil graag op meerdere plaatsen voorzien worden van informatie en entertainment. Met het muziek en beeld aanbod van Xenox kan iedere ondernemer een bepaalde sfeer in zijn zaak creëren. Met videoclips en mooie visuals kan je jouw consument entertainen. Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen beeldmateriaal op schermen te tonen. Via de RSS functie kan je het laatste nieuws in een tickertape voorbij laten komen.

Videoclips

Videoclips2

Tegenwoordig is goed beeldmateriaal even belangrijk als goede muziek. Daarom hebben wij 24/7 een uitgebreide beeldcatalogus online klaar staan met de allerbeste en nieuwste videoclips. Je hebt de keuze uit vele 10.000-en videoclips. Wij hebben videoclips in alle denkbare genres. Wekelijks wordt de beeldcatalogus door de videoredactie aangevuld met de allernieuwste videoclips.

Videomagazines

Videomagazines

Voor elke denkbare doelgroep biedt Xenox videomagazines. Videomagazines die ontwikkeld zijn om tegelijk te informeren en entertainen. Zo kan je de nieuwste filmtips laten zien, de mooiste plekken op aarde en de meest extreme sporten. Wij hebben deze videomagazines ontwikkeld om jouw TV kanaal nog meer te verrijken. Er worden regelmatig nieuwe videomagazines aan de beeldcatalogus toegevoegd.

Content Productie

Content Productie

Xenox bedenkt en realiseert audiovisuele producties voor Instore TV en Instore Radio concepten. We werken met een duidelijke aanpak en tegen scherpe prijzen. Laat weten wat je voor ogen hebt en wij gaan ermee aan de slag. Xenox creëert bedrijfsfilms, films, commercials, full-motion graphics, animaties, jingles en digitale campagnes voor een breed scala van klanten.

Visuals

Visuals4

Onze beeldcatalogus is gevuld met de mooiste visuals. De visuals zijn ingedeeld in verschillende thema's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nature, Sport, Lifestyle, Fun en City. Er is voor ieder wat wils. Ze zijn uitermate geschikt om af te wisselen met jouw eigen beeldmateriaal of advertenties. Onze videoredactie zorgt ervoor dat de beeldcatalogus maandelijks aangevuld wordt.

Karaoke

karaoke2

Onze beeldcatalogus is gevuld met een fantastische collectie karaokeclips. Organiseer een karaoke avond en ontdek het zangtalent van jouw klanten. Je kan eenvoudig online de karaokeclips downloaden en een selectie maken voor een gezellige karaoke avond. Onze catalogus bevat o.a. internationale hits van nu en vroeger, Hollandse hits en kinderhits. Overzicht Karaoke Songs.

Tickertape

Tickertape2

De tickertape wordt gebruikt om met een balk over videos of ander beeldmateriaal nieuwsberichten op je schermen te laten zien. In de Xenox tickertape kan je RSS feeds tonen van nieuwspagina's, jouw eigen Twitter en Facebook berichten laten zien en eigen teksten voorbij laten komen. Een fijne tool om jouw bezoekers mee te informeren.

Nieuws

13-juni

Vacature | Customer Support medewerker

In verband met het vetrek van een collega zijn wij op zoek naar een Customer Support...

Lees meer...

16-juli

Xenox Management System | SMP

In deze video laten we zien hoe je in een paar stappen een Spotlight Media Player kunt bedienen....

Lees meer...

16-juli

Xenox Management System | Plannen

In deze video laten we zien hoe je in een paar stappen een planning maakt voor je Xenox Music (&...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer

Invalid input

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.