Digital Signage

Digital Signage is het weergeven van informatie, reclame en boodschappen via een display. Met Digital Signage heb je volledige controle over de displays in jouw onderneming. Door hierop passende visuele content te tonen kan je communiceren met een bepaalde doelgroep op jouw locatie. Dit maakt Digital Signage tot een uitermate geschikte communicatie- en marketing tool. 
Xenox heeft Spotlight ontwikkeld, Digital Signage op z'n allerbest. Geen statische posters, borden of POS materiaal meer, maar de dynamiek en variatiemogelijkheden van (af)wisselende beelden. Jij regisseert bewegend beeld, dynamische posters, foto's, advertenties en aankondigingen direct op jouw displays.

Videomagazines

Videomagazines

Voor elke denkbare doelgroep biedt Xenox videomagazines. Videomagazines die ontwikkeld zijn om tegelijk te informeren en entertainen. Zo kan je de nieuwste filmtips laten zien, de mooiste plekken op aarde en de meest extreme sporten. Wij hebben deze videomagazines ontwikkeld om jouw TV kanaal nog meer te verrijken. Er worden regelmatig nieuwe videomagazines aan de beeldcatalogus toegevoegd.

Dynamische Messageboards

Dynamische Messageboards

Xenox heeft een Reclame Module ontwikkelt waarmee je zelf op zeer eenvoudige wijze dynamische advertenties kan maken. Bij de Reclame Module krijg je een grote hoeveelheid gratis templates welke je kan gebruiken om eigen advertenties te maken. Zo maak je op een simpele wijze o.a. digitale menukaarten, event kalenders, wedstrijdprogramma's, feest aankondigingen en prijslijsten.

Content Productie

Content Productie

Xenox bedenkt en realiseert audiovisuele producties voor Instore TV en Instore Radio concepten. We werken met een duidelijke aanpak en tegen scherpe prijzen. Laat weten wat je voor ogen hebt en wij gaan ermee aan de slag. Xenox creëert bedrijfsfilms, films, commercials, full-motion graphics, animaties, jingles en digitale campagnes voor een breed scala van klanten.

Visuals

Visuals4

Onze beeldcatalogus is gevuld met de mooiste visuals. De visuals zijn ingedeeld in verschillende thema's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nature, Sport, Lifestyle, Fun en City. Er is voor ieder wat wils. Ze zijn uitermate geschikt om af te wisselen met jouw eigen beeldmateriaal of advertenties. Onze videoredactie zorgt ervoor dat de beeldcatalogus maandelijks aangevuld wordt.

Adverteren

Adverteren

Met narrowcasting heb je de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren naar de juiste doelgroep. Je bepaalt zelf op welk moment je welke advertentie op jouw scherm(en) wilt laten zien. Speel reclames af van bepaalde merken die je verkoopt, promoot acties en/of aanbiedingen met aantrekkelijke animaties of biedt je sponsors aan te mogen adverteren via jouw schermen.

Bedrijfsvideo's

Bedrijfsvideo

Met een goede bedrijfsvideo kan je een verpletterende indruk achterlaten op je potentiële klanten of bezoekers. Xenox ontwikkelt prachtige bedrijfsvideo's welke direct bruikbaar zijn om af te spelen op de schermen in je onderneming. Je kan een bedrijfsfilm laten maken om iets te communiceren binnen het bedrijf of juist daarbuiten. Alles afgestemd op jouw wensen.

Nieuws

06-feb

Hallo allemaal: Carnaval 2018!

De voorbereidingen voor Carnaval 2018 zijn in volle gang. Iets wat zeker niet mag ontbreken is de...

Lees meer...

12-jan

Meest afgespeelde tracks 2017!

Het jaar is al eventjes onderweg, maar het blijft leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar...

Lees meer...

11-jan

Muzikaal jaaroverzicht Spanje

Een mooie lijst van onze Spaanse collega's! De Top 20 van de meest afgespeelde tracks in 2017 van...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

 

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

  1. Ongeldige invoer
  2. Invalid input