Horeca Muziek & Beeld

Geef jouw zaak de ultieme sfeer

 

De juiste sfeer bepaalt voor een groot deel het succes van een horeca onderneming. Xenox Music & Media heeft muziekcomputers en videosystemen voor muziek en beeld, afgestemd op de wensen uit de praktijk. De juiste sfeer in een café of restaurant betekent meer gasten en meer omzet.

Muziek, en in toenemende mate ook beeld, zijn belangrijke elementen bij het creëren van een prettige sfeer. Xenox biedt de juiste muziek en beelden op de juiste tijd. Muziek onder handbereik die past bij jouw bedrijf. Beeldmateriaal dat een prettige sfeer oproept, kan entertainen of informeren.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Muziekkanalen

Muziekkanalen4

De ene muziekstijl past beter bij jouw bedrijf dan de andere. Om verzekerd te zijn van de juiste muziek op het juiste moment, hebben wij thema muziekkanalen samengesteld. Muziekkanalen, waar je 24/7 elke gewenste muziekstijl kan vinden en afspelen. Van lounge tot café hits en van jazz tot dance. Onze muziekspecialisten zorgen voor een constante update, zo ben je altijd verzekerd van de juiste muziek. Bekijk hier het overzicht van de Xenox Music Channels.

Videoclips

Videoclips2

Tegenwoordig is goed beeldmateriaal even belangrijk als goede muziek. Daarom hebben wij 24/7 een uitgebreide beeldcatalogus online klaar staan met de allerbeste en nieuwste videoclips. Je hebt de keuze uit vele 10.000-en videoclips. Wij hebben videoclips in alle denkbare genres. Wekelijks wordt de beeldcatalogus door de videoredactie aangevuld met de allernieuwste videoclips.

Videomagazines

Videomagazines

Voor elke denkbare doelgroep biedt Xenox videomagazines. Videomagazines die ontwikkeld zijn om tegelijk te informeren en entertainen. Zo kan je de nieuwste filmtips laten zien, de mooiste plekken op aarde en de meest extreme sporten. Wij hebben deze videomagazines ontwikkeld om jouw TV kanaal nog meer te verrijken. Er worden regelmatig nieuwe videomagazines aan de beeldcatalogus toegevoegd.

Dynamische Messageboards

Dynamische Messageboards

Xenox heeft een Reclame Module ontwikkelt waarmee je zelf op zeer eenvoudige wijze dynamische advertenties kan maken. Bij de Reclame Module krijg je een grote hoeveelheid gratis templates welke je kan gebruiken om eigen advertenties te maken. Zo maak je op een simpele wijze o.a. digitale menukaarten, event kalenders, wedstrijdprogramma's, feest aankondigingen en prijslijsten.

Multiroom

Mutiroom

Stel ongelimiteerd playlists en mappen samen en geef elke ruimte haar eigen geluid met de unieke Multiroom functie.
Je kan tot 4 verschillende ruimtes van muziek voorzien, passend bij de ruimte en de functie van de ruimte. Met onze slimme workstations heb je tevens de mogelijkheid om in de ruimtes zelf de geprogrammeerde muziek aan te passen.

Uitgebreide online muziekcollectie

Muziek Collectie3

Wij bieden het allerbeste in muziek. Als ervaren speler in de markt weten wij wat men van ons verwacht. Of het nu gaat om muziek voor de juiste sfeer in de horeca, ter ondersteuning van instore marketing of een fitnessrage: wij kunnen helpen. Onze muziekredactie zorgt voor een constante update, je bent altijd verzekerd van het laatste en beste in muziek. Er staan 100.000-en muziektracks 24/7 voor je klaar.

Visuals

Visuals4

Onze beeldcatalogus is gevuld met de mooiste visuals. De visuals zijn ingedeeld in verschillende thema's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nature, Sport, Lifestyle, Fun en City. Er is voor ieder wat wils. Ze zijn uitermate geschikt om af te wisselen met jouw eigen beeldmateriaal of advertenties. Onze videoredactie zorgt ervoor dat de beeldcatalogus maandelijks aangevuld wordt.

Karaoke

karaoke2

Onze beeldcatalogus is gevuld met een fantastische collectie karaokeclips. Organiseer een karaoke avond en ontdek het zangtalent van jouw klanten. Je kan eenvoudig online de karaokeclips downloaden en een selectie maken voor een gezellige karaoke avond. Onze catalogus bevat o.a. internationale hits van nu en vroeger, Hollandse hits en kinderhits. Overzicht Karaoke Songs.

Adverteren

Adverteren

Met narrowcasting heb je de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren naar de juiste doelgroep. Je bepaalt zelf op welk moment je welke advertentie op jouw scherm(en) wilt laten zien. Speel reclames af van bepaalde merken die je verkoopt, promoot acties en/of aanbiedingen met aantrekkelijke animaties of biedt je sponsors aan te mogen adverteren via jouw schermen.

 

Nieuws

13-juni

Vacature | Customer Support medewerker

In verband met het vetrek van een collega zijn wij op zoek naar een Customer Support...

Lees meer...

16-juli

Xenox Management System | SMP

In deze video laten we zien hoe je in een paar stappen een Spotlight Media Player kunt bedienen....

Lees meer...

16-juli

Xenox Management System | Plannen

In deze video laten we zien hoe je in een paar stappen een planning maakt voor je Xenox Music (&...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer

Invalid input

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.