06
sept

Xenox erkend leerbedrijf SBB

Ben je op zoek naar een leuke stage?

 

Sinds 2016 zijn wij ‘erkend leerbedrijf’ voor de MBO opleiding Mediavormgever. Dit heeft geresulteerd in een aantal leuke stageperioden met verschillende studenten en uiteenlopende projecten. Momenteel is Wessel, een student van de opleiding Mediavormgeving van ROC Rivor, bij ons aan de slag. Een van de projecten in deze stageperiode is het creëren van een bedrijfsvideo en diverse animaties. Het is een leerplek met veel vrijheid en mogelijkheden om ‘eigen’ content te creëren.

Naast Mediavormgever hebben wij sinds kort ook de erkenning Medewerker ICT Beheer gekregen. Dit is een leerplaats op onze technische afdeling Customer & Support. Deze stageplaats is per direct beschikbaar voor een enthousiaste en leergierige student.

 

Wat houdt een stage Medewerker ICT Beheer bij Xenox in?

Vanaf je eerste stagedag leer je alles over onze muziek- en mediasystemen, producten, oplossingen en services én over de manier waarop wij voor onze klanten klaarstaan. Je werkt mee op onze afdeling Customer & Support als ‘technische vraagbaak’ voor klanten, leveranciers en collega’s. Dagelijks heb je contact met Xenox gebruikers die je telefonisch te woord staat. Je neemt meldingen in behandeling, registreert deze en samen met je begeleiders probeer je meldingen direct op te lossen. Daarnaast werk je mee tijdens het assembleren, repareren en onderhouden van onze muziek (& media) systemen. Ook ga je regelmatig op pad met onze buitendienst bij installatie- en servicewerkzaamheden.

 

 SBB Erkend Leerbedrijf

 Via stagemarkt.nl kun je zoeken naar je ideale stage of leerplaats.

 

Waarom stagiaires?

Wij vinden het belangrijk om studenten een stage mogelijkheid te bieden. Vanwege de nieuwe input en ideeën die studenten te bieden hebben, maar zeker ook vanuit maatschappelijk perspectief. We helpen studenten graag op weg bij de eerste stappen richting de arbeidsmarkt. Wij zijn erg enthousiast over onze erkenningen en het motiveert ons nog meer om studenten een professionele stage en leerbaan te bieden zodat het beroepsonderwijs nog beter aansluit op de praktijk. Wij bieden uitdagende stageplaatsen in een dynamische en muzikale werkomgeving met een goede begeleiding door erkende praktijkopleiders.

Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Xenox? Neem dan contact met ons op voor meer informatie door een email te sturen naar petra@xenox.nl.

 

Het keurmerk ‘erkend leerbedrijf’ is ons toegekend door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Nieuws

16-nov

Zie, ruik, proef en HOOR de toekomst bij Horeca Expo 2018

Van 18 tot en met 22 november 2018 staat Flanders Expo in Gent helemaal in het teken van horeca....

Lees meer...

09-okt

Xenox zoekt een stagiair Mediavormgeving!

We zoeken een creatieve mediavormgeving student met affiniteit voor het maken van animaties en het...

Lees meer...

09-okt

Oktoberfest-hits Top 10

Het Oktoberfest geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

 

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

  1. Ongeldige invoer
  2. Invalid input