12
apr

Xenox Spanje finalist Hostelco Awards!

We're so exited... Xenox is namelijk genomineerd voor een Hostelco Award in de categorie ‘Best Product of the Year’ met onze nieuwste innovatie Music Station. De uitreiking is aanstaande dinsdag (17 april 2018) tijdens Hostelco: The Hotel & Restaurant Trade Show.

 

Internationaal event voor de horecabranche

Van 16 tot 19 april 2018 vindt in Barcelona de Hotel- en Restaurantbeurs Hostelco plaats. Een internationale ontmoetingsplaats voor horecaproffesionals. Ook Xenox is hier als exposant aanwezig met een mooie stand, goede muziek en de presentatie van ons nieuwste producten; Music Station en Remote Control. De muziekplayer, die je bedient met smartphone of tablet, is ideaal geschikt voor hotels en restaurants. Via de app Remote Control heb je direct toegang tot alle Xenox Music Channels en op een eenvoudige en toegankelijke manier kunnen er afspeellijsten en boxen gecreëerd worden. Music Station is compact en kan eenvoudig aangesloten worden op de bestaande geluidsinstallatie. Simpelweg plug-and-play!

 

 xenox musicstation copy  impression stand
 Xenox presenteert Music Station  Impressie Xenox stand Hostelco

 

Hostelco Awards

De deelname aan Hostelco is voor Xenox natuurlijk extra bijzonder omdat we zijn genomineerd voor de Award 'Best Product of the Year'. Deze award uitreiking heeft als doel nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de horecasector extra te waarderen en onder de aandacht te brengen. De twee andere finalisten in de categorie 'Best Product' zijn Cookplay en Fagor Industrial. Het merk Cookplay creëert bijzonder servies voor toprestaurants in Spanje en het bedrijf Fagor heeft een speciale rijpingskoelkast (dry-aged) ontwikkeld om rundvlees te drogen en te bewaren. Behoorlijk uiteenlopende producten wat deze Award uitreiking bijzonder spannend maakt!

 

Beleving staat centraal

De beurs zelf belooft een ervaringsgerichte en zintuiglijke beleving te zijn. Bezoekers kunnen kennis kunnen maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen en apparatuur voor hotels en restaurants. Ook zijn er workshops en kunnen bezoekers showcookings bij wonen. Tegelijkertijd vindt de beurs Alimentaria plaats waar alles draait om food, drinks en gastronomie.

 

Meer lezen?

Op de website van Hostelco is een interessant blogartikel gepost over de nieuwste technologische ontwikkelingen in de hotel/restaurant branche. Hier

Lees artikel

 

Nieuws

28-feb

TOP 111 | CARNAVALSHITS OETELDONK

Speciaal voor onze klanten uit Oeteldonk hebben wij een lijst samengesteld van de meest...

Lees meer...

25-feb

TOP 111 | CARNAVALSHITS BRABANT

De grootste carnavalskrakers van vorig jaar in de provincie Brabant samengevat in één lijst! Het...

Lees meer...

11-jan

Xenox Muziekcafé op Horecava 2019

It's a wrap! Vier fantastische dagen zitten erop. Dagen vol interessante ontmoetingen, leuke...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

 

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

  1. Ongeldige invoer
  2. Invalid input