Muziekcomputers en videosystemen

Muziek & beeld is één ding, de apparatuur is eigenlijk nog belangrijker. Apparatuur moet betrouwbaar zijn, overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Daarom ontwikkelt, produceert en programmeert Xenox haar muziekcomputers en videosystemen volledig in eigen beheer. Daarbij houden wij rekening met jouw wensen. Je bent bij Xenox verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product met een ongekend bedieningsgemak.

Afhankelijk van jouw wensen hebben wij een viertal producten:

Music Manager

Muziekcomputer

De meest professionele en veelzijdige muziekcomputer. Met de Music Manager heb je altijd de juiste muziekmix op het juiste moment. Je gasten of klanten beleven de muziek als sfeerzetter, en dan ineens raakt het ze even aan. Allemaal geregeld in een handomdraai, en als je wilt mixen jouw medewerkers met gemak op het touchscreen een succesvolle playlist.

Meer informatie

X-Radio

Streaming muzieksysteem

De perfecte no-nonsense streaming muziekdienst voor je onderneming. Met X-Radio nemen wij alle zorgen uit handen bij het vinden van de juiste muziek voor je locatie(s). Je hebt de keuze uit de Xenox muziekkanalen of op maat gemaakte eigen muziekkanalen, passend bij jouw merk. Met X-Radio ben je op elk moment van de dag verzekerd van de juiste muziek.

Meer informatie

Music & Media Manager

musicenmediamanager

Dé alles-in-één oplossing voor muziek, beeld en entertainment. De muziek zet de toon en is leading. De video kleurt het beeld, al dan niet met geluid. Met de Music & Media Manager integreer je op een slimme manier muziektracks, muziekvideo's, visuals en commcercials in één audiovisuele playlist.

Meer informatie

Spotlight Mediaplatform

Narrowcasting systeem

Spotlight is narrowcasting op zijn best. Met verfrissend gemak heb je totale regie over de inhoud en programmering op de schermen in je onderneming. Het makkelijkste en meest complete Mediaplatform voor iedere ondernemer. Geschikt voor elke locatie waar mensen winkelen, wachten of vermaakt willen worden.

Meer informatie

Nieuws

16-juni

Coffee Time: nieuw muziekkanaal

Coffee Time creëert een ontspannen sfeer in je café of restaurant. Ons nieuwste muziekkanaal bevat...

Lees meer...

13-mrt

Mozilla stopt met ondersteunen Silverlight

Wanneer je gebruik maakt van de Xenox Portal willen we je informeren dat Mozilla (sinds de...

Lees meer...

21-feb

XENOX TOP 20: Carnaval 2017

Ook dit jaar is het carnavalsrepertoire weer flink uitgebreid met nieuwe nummers. Onze...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

 

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

  1. Ongeldige invoer
  2. Invalid input